vrijdag 26 januari 2018

Top 3 Leukste Uitje van Groningen

Vorige week trapte ik de serie ‘Top 3 Leukste Uitje van…’ af met de top 3 landelijke uitjes. Deze week ga ik verder met de Leukste Uitjes van Groningen. De winnaar is eigenlijk geen verrassing – dat uitje viel vorig jaar namelijk ook in de prijzen – maar de nummers 2 en 3 zijn nieuw. De Leukste Uitjes van Groningen zijn divers, want het biedt voor jong en oud een heerlijk dagje uit.
(afbeelding: Berry de Nijs/Writing Berries)

1: Fontana Bad Nieuweschans

Geen onbekende in de top 3 en al helemaal niet als nummer 1 is Fontana Bad Nieuweschans. Voor heerlijke ontspanning ben je daar aan het juiste adres. Het resort biedt mogelijkheden tot overnachten, heerlijk eten en drinken in het restaurant en natuurlijk heel veel wellness. De thermaalbaden worden door bezoekers geroemd, evenals het prachtige badjassenpark en de verschillende sauna’s. Geen wonder dat Fontana Bad Nieuweschans zich weer het Leukste Uitje van Groningen mag noemen! (foto: Fontana Bad Nieuweschans)

2: TukTuk Lauwersoog

De zilveren award is dit jaar voor TukTuk Lauwersoog. De gezellige wagentjes zijn te huur voor een dag of dagdeel en je kan er direct leuke toertochten meemaken. Als je het fotoalbum van TukTuk Lauwersoog bekijkt zie je alleen maar stralende gezichten. Zelfs André Rieu en Sinterklaas komen met de TukTuk aan. Er zijn verschillende arrangementen te boeken – waaronder een Picknickarrangement en een zeilarrangement – maar je kan ook de TukTuk huren voor een bruiloft of personeelsfeestje. Met een TukTuk maak je er inderdaad een bijzonder dagje uit van. (foto: TukTuk Lauwersoog)

3: Speeltuin St. Vitusholt

De nummer 3 – en dus bronzen Winnaar – is dit jaar Speeltuin St. Vitusholt in Winschoten. Een heerlijke speeltuin waar kinderen en (groot)ouders het zeker naar hun zin hebben. Er zijn veel verschillende uitdagende speeltoestellen in de speeltuin te vinden, het personeel is altijd vriendelijk en er is voldoende ruimte om lekker te zitten. Neem een picknick mee of koop een lekker ijsje. (foto: Speeltuin St. Vitusholt)


De winnaars van Het Leukste Uitje van Groningen op een rij samen met Frits van Bruggen, directeur van de ANWB (foto: ANWB)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.