dinsdag 30 januari 2018

Bezoek Landgoed Keukenhof op de Open Trouwlocatiedag

Zaterdag 3 februari is het weer Open Trouwlocatiedag. Dat wil zeggen dat je als aanstaand bruidspaar meerdere trouwlocaties kan gaan bekijken. Deze locaties zijn dan op romantische wijze ingericht, zodat je meteen een idee hebt van hoe je trouwdag eruit zal komen te zien. Aankomende zaterdag ben je tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom op Landgoed Keukenhof. (foto: Landgoed Keukenhof)

Trouwen tussen de tulpen

Dat kan, maar hoeft natuurlijk niet. Je kan namelijk trouwen op het nabijgelegen Landgoed Keukenhof met haar kasteel, koetshuis en andere prachtige locaties. Ontvang je gasten op een sprookjesachtig kasteel bijvoorbeeld of op De Hofboerderij. Zelfs de volledig ommuurde Frederik’s Hof kan geheel worden afgehuurd voor een privéfeestje. Het is zelfs mogelijk om buiten in het bos van het landgoed elkaar het Ja-woord te geven of – heel rustiek en landelijk – in het weiland. Er is volop mogelijk, je kan zelfs trouwen tussen de tulpen.

Prachtig decor voor een bruidsreportage

De omgeving van Landgoed Keukenhof en de tuinen vol voorjaarsbloemen zelf, bieden een uniek en romantisch decor voor je bruidsreportage. De prachtige kleuren van de tulpen, narcissen en hyacinten laten je jurk nog meer stralen. In deze sprookjesachtige omgeving komen de foto’s echt tot leven.

Ervaar het zelf

Het is leuk om erover te lezen, maar je kan beter ervaren hoe mooi Landgoed Keukenhof is tijdens de Open Trouwlocatiedag. Woon een huwelijksvoltrekking bij bijvoorbeeld, proef bruidstaarten, bewonder jurken en pakken, maar ook trouwringen. En… ga vast op de foto met een van de klassieke trouwauto’s. Maar geniet vooral van de sfeer en de omgeving. De Open Trouwlocatiedag is op zaterdag 3 februari 2018 van 11.00 tot 16.00 uur op Landgoed Keukenhof. Voor meer informatie of aanmelden ga je naar KasteelKeukenhof.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.