zaterdag 5 september 2020

Laatste beelden te koop van bijzondere Zimbabwaanse kunst voor de olifanten

In DierenPark Amersfoort kom je heel bijzondere kunstwerken tegen. De meeste daarvan horen bij het park zelf en leveren mooie fotomomenten op. Maar bij de Japanse tuin is een bijzonder beeldentuintje aangelegd met kunstwerken van kunstenaars en materialen afkomstig uit Zimbabwe. Deze Zimbabwaanse kunst kan van jou zijn. En een deel van de opbrengst gaat naar de Marjo Hoedemaker Elephant Foundation. (foto: Marjo Hoedemaker)

Exclusieve kunst

De Zimbabwaanse kunstwerken zijn gemaakt van Serpetine, Springstone of Opalstone, afhankelijk van de kleur, al deze steensoorten worden in Zimbabwe gedolven! De kunstenaars laten zich inspireren door de vorm van de stenen en het dierenrijk. Zo ontstaan er de mooiste creaties. Sinds de start van de verkoop is de beeldentuin met Zimbabwaanse kunst steeds kleiner geworden, want ze sieren nu menig tuin of huiskamer. Wil jij ook zo een mooi kunstwerk? Dan kijk je snel op de website: Zimbabwaanse-kunst.nl.

Marjo Hoedemaker Elephant Foundation

Dertig procent van de opbrengst van de beelden gaat naar de Marjo Hoedemaker Elephant Foundation. Deze stichting zet zich in voor de Aziatische olifanten. De opbrengst is dit keer bestemd voor de olifanten op Sri Lanka om hen voor uitsterven te behoeden. De prijs van de beelden geldt voor het kunstwerk inclusief de sokkel. Zo kun je het nog mooier presenteren.

Lees ook:


Meer informatie over de Marjo Hoedemaker Elephant Foundation vind je via MarjoHoedemaker.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.