dinsdag 3 september 2019

Kasteel Keukenhof staat in bloei met dahlia’s

Van 21 tot en met 25 augustus werden de Dahlia dagen gehouden op Kasteel Keukenhof. De bezoekers bewonderden op deze dagen van maar liefst 150 dahlia’s die de kasteeltuin in vuur en vlam zette met hun bijzondere kleurenpracht. Ook in de vorm van een praalwagen die al eerder te bezichtigen was, maar dan in een heel ander jasje. De Dahlia dagen zijn wellicht voorbij, maar de bloemen staan nog volop in bloei en zijn ook nog steeds te bewonderen tijdens een bezoek aan Kasteel Keukenhof.
(foto: Keukenhof)

Rise of the Phoenix

Tijdens het Bloemencorso van de Bollenstreek was Rise of the Phoenix als praalwagen al te bewonderen. Gestoken in paarse hyacinten, gele narcissen en andere prachtige voorjaarsbloemen. Een prachtige verschijning en zeker een hoogtepunt van het corso.

(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Na het corso is de Phoenix tijdens de Dahlia dagen nog eens uitgevlogen naar Kasteel Keukenhof. Dit keer was zij verrezen in vurig gekleurde dahlia’s. Zo kreeg de praalwagen een tweede leven in prachtige zomerse tinten.

(foto: Keukenhof)

Genieten van Kasteel Keukenhof

Helaas is de Phoenix weer weggevlogen, maar de dahlia’s zijn gebleven op het kasteel. Kom tot eind september genieten van deze prachtige rode, oranje, roze en gele bloemen. Laat je verrassen en ontdek hoe mooi zomerbloemen zijn. Parkeren en toegang tot de kasteeltuinen is beide geheel gratis. Je kan er dagelijks terecht van 8:30 tot en met 19:30 uur (openingstijden tot 1 oktober). De Hofboerderij is geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 uur. De hond is ook van harte welkom. Kijk voor meer informatie, openingstijden en dergelijke op KasteelKeukenhof.nl.

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.