donderdag 10 mei 2018

’t Verdiende Loon, het nieuwe speciaalbier van Efteling

Roodkapje gaat oma niet alleen lekkere koekjes brengen; ze neemt nu ook een speciaalbier voor haar mee in het mandje. De naam ’t Verdiende Loon prijkt nu op een fruitig blond bier dat exclusief verkrijgbaar is bij Vakantiepark Efteling Loonsche Land. Het bier werd al op 20 april onthuld in het vakantiepark in het bijzijn van Roodkapje, Fons Jurgens (voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling) en de prijswinnaars die de naam voor het bier hebben gekozen. (foto: Efteling)

Fruitig blond bier

Lekker fruitig blond bier met lichte hoptonen, zo laat ’t Verdiende Loon zich het beste omschrijven. Voor het brouwen van ’t Verdiende Loon zijn verschillende mout- en hopsoorten gebruikt die het bier een volle smaak en aangename afdronk geven. Eén van die hopsoorten groeit gewoon in de kleurrijke tuin naast Restaurant de Proeftuyn op het vakantiepark. In deze tuin worden ook seizoensgebonden groenten en kruiden verbouwd. En die worden dan weer door de chefs van het park gebruikt voor heerlijke gerechten. Het lijkt wel een sprookje…

Speciaalbier voor vakantieparken

’t Verdiende Loon is het tweede speciaalbier dat speciaal is gebrouwen voor een vakantiepark van Efteling. In vakantiepark Efteling Bosrijk geniet je exclusief van de Bosrijkse Brouw, ook een blond bier. De blonde biertjes vormen de perfecte afsluiters van een heerlijke dag in het Sprookjespark. Lekker op het terras met een hapje erbij. Dat is puur genieten. En je hoeft toch niet te rijden, want je slaapt in het vakantiepark.

Extra genieten van de Efteling

Dankzij de vakantieparken geniet je extra lang van de Efteling. Vakantiepark Efteling Loonsche Land heeft ruimte voor 1.000 schone slapers. Het vakantiepark van 8 hectare groot grenst aan het attractiepark en het golfpark. Het Loonsche Land is heel natuurlijk aangelegd. Daardoor liggen hotel en knusse vakantiewoningen verscholen tussen het groen. Sommige huisjes liggen zelfs onder de grond! Dat geeft een extra speciale beleving. Het is net alsof je logeert in een sprookjesbos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.