woensdag 9 mei 2018

Bijzonder: genieten van Tea Tag thee & chocolade…

Ben jij ook zo gek op thee? En op chocolade? Lees dan maar snel verder, want dit wil je proeven! TeaTag heeft namelijk iets nieuws: de 12 overheerlijke losse thee blends vermengt met heerlijke witte, pure, melk en roze chocolade! Je ziet de vermalen thee in de chocolaatjes zitten en het smaakt… heerlijk! Wat een combinatie.
(foto: Tea Tag, R'jean)

TeaTag

TeaTag is een Nederlandse theespecialist uit Den Bommel. Achter de thee schuilt liefhebster Anita. Haar doel is om iedereen in Nederland te trakteren op een heerlijke theebeleving. Niet zomaar een zakje in een kopje heet water, maar echte blends van losse thee. De theebeleving begint al als je de losse thee in een thee-ei doet. Eenmaal in het water komen er nog meer geuren vrij. De eerlijke ingrediënten proef je stuk voor stuk en ze samen komen tot een harmonieuze smaakexplosie. Inmiddels heeft zij (met Master Tea blender Alex) 12 heerlijke, unieke theeën samengesteld. En Chocolatier Sjaak heeft van deze theeën weer heerlijke, bijzondere chocolaatjes gemaakt, van Fair Trade chocolade…

Unieke chocolade

Chocolade met thee smaakjes, dat is echt uniek. Heel bijzonder is dat de losse, vermalen thee mix wordt gebruikt voor het aromatiseren van de chocolade. Deze zie je in de chocolade zitten en geven hun bijzondere smaak af, zodra je je tanden erin zet. Omdat de gedroogde thee mix wordt gebruikt, is de chocolade een jaar houdbaar.

Cadeautje voor jezelf – of iemand anders

De TeaTag thee wordt geleverd in een weckpotje, vers gevuld bij bestelling, met een weckpotje bijbehorende chocolaatjes op een prachtig stijlvol houten plankje. Dit houten plankje wordt met heel veel plezier en inzet gemaakt bij Sociale Werkplaats de Houtnijverij. Zo een mooi setje zet je met veel plezier op tafel. Je kan een tweetje (thee met bijbehorende chocolade) of een drietje (een tweetje met een theezeef erbij) kiezen. Je koopt de thee en chocolade vooral online bij Tea-Tag.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.