dinsdag 14 februari 2017

Squiz: het herbruikbare snackzakje voor baby’s en kinderen

Je eigen gemaakte groentehapje, appelmoes of lekkere yoghurt smaakt het allerlekkerste, maar het is niet altijd even gemakkelijk meenemen. Of toch wel? Met Squiz van de Kleine Giraf neem je je eigen knijpfruitjes voor de kinderen gemakkelijk mee. En het allerfijnste is dat de zakjes herbruikbaar zijn. Dat is weer goed voor het milieu. Eén Squiz zakje gaat zo’n 50 keer mee, dat scheelt heel veel plastic afval. Daarnaast was je de zakjes gewoon af in de vaatwasmachine of met de hand. Ieder zakje wordt geleverd met een sluitdop. Mocht de dop kwijtraken of niet goed meer sluiten, dan zijn deze zo bij te bestellen. Bovendien is het zakje BPA vrij. Zo neem je gemakkelijk en verantwoord naar ieder dagje uit een lekkere, gezonde (zelfgemaakte) snack mee. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Het eerste gebruik
Voordat je de Squiz zakjes met vrolijke dessins voor het eerst gaat gebruiken, was je deze natuurlijk even af. Draai vervolgens een van de rode doppen op het zakje en draai de bodem naar je toe.

Vullen
Duw voorzichtig het zakje open. Er zit een dubbele, lekvrije sluiting onderaan het zakje. Vul het zakje met een smoothie, appelmoes of yoghurt tot aan het max. streepje en druk de sluiting onderaan het zakje goed dicht.Bewaren
Je kan de Squiz zakjes bewaren in de koelkast en zelfs in de vriezer.

Bereiden
Heb je een groentehapje in het zakje gedaan of soep en wil je dit verwarmen? Zet de Squiz dan nooit in de magnetron. Daar is het zakje niet tegen bestand. Je kunt het wel opwarmen in een pannetje met warm water.

Open maken en smullen maar
Draai de dop eraf voor je kleintje (of jezelf) en smullen maar! Het zakje was je na gebruik weer af en kan voor de volgende keer gevuld worden.Aanrader voor onderweg
Ik vind de zakjes heel gemakkelijk in gebruik. Geen gedoe en heel makkelijk te vullen. De dop sluit perfect af en ook de onderkant sluit lekvrij af. Je moet deze wel goed aandrukken om er zeker van te zijn dat er geen vloeibare lekkernij uit het zakje kan ontsnappen. Kleine en grote kinderen vinden de zakjes heel leuk en wie lust er nu niet een lekkere zelfgemaakte appelmoes tussendoor tijdens een dagje dierentuin. Ik vind het een echte aanrader voor iedereen die zelf wat lekkers of het avondeten van je kleintje mee wil nemen. Gemakkelijk en knoeivrij. Daarnaast vind ik het erg goed dat je hiermee heel veel plasticafval vermindert. Dit drie pack met vrolijke diertjes vervangt 150 zakjes knijpfruit. Ik vind het een echte aanrader. Voor meer informatie kijk je op de website van de Kleine Giraf. Hier vind je ook andere designs en de doppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.