vrijdag 17 februari 2017

Op Safari: Fotoclass

Fotograferen is een van de dingen die wij mensen graag doen op vakantie. Wanneer je op safari gaat bijvoorbeeld, dan probeer je natuurlijk de olifanten, gorilla’s of het gezinnetje leeuwen op de foto te krijgen. Maar ook als je een stedentripje maakt is het leuk om foto’s te maken. Waarom ga je dan niet op fotoreis? Tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs afgelopen januari kwam ik hiervoor de perfecte reispartner voor tegen. Ga eens op fotosafari met Fotoclass! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Gespecialiseerde fotoreizen
Fotoclass is gespecialiseerd in fotoreizen en hoewel ik hen tegenkwam in de Afrika-hal, is Afrika niet de enige reisbestemming. Zo kun je met Fotoclass naar Tsjernobyl, Noorwegen en IJsland. Wil je toch een warmere bestemming, dan kies je voor Zuid-Afrika, Namibië of de pittoreske Griekse eilanden. Er zijn verschillende reizen die je kan maken. Met een kleine groep trek je rond en maak je de mooiste foto’s. Het is leuk voor beginners en gevorderden, want je leert tijdens de reis ook nog eens alles over je digitale spiegelreflexcamera. Dat is dubbel genieten: je komt thuis met prachtige verhalen én de foto’s om dit te bewijzen. (foto: Fotoclass)

Fotocursus op maat
Fotoclass doet nog meer dan educatieve fotoreizen verzorgen, je kan er ook een ééndaagse fotocursus volgen om zo meer te leren over je camera en natuurlijk de kunst van het fotograferen. Na een dag kun je al veel meer met je camera dan daarvoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.