vrijdag 24 februari 2017

De top 3 Leukste Uitjes van Gelderland

Een van de grotere provincies van Nederland is Gelderland. En hier zijn ook heel veel grote en kleine dagjes uit te vinden. Tijdens de uitreiking van Leukste Uitjes van Nederland kwamen natuurlijk de diverse uitjes van deze provincie aan bod. Van de top 3 van vorig jaar is er slechts eentje overgebleven. Maar dat betekent weer wel dat er nieuwe uitjes in de spotlight gezet kunnen worden. Ga je mee naar Gelderland voor de top 3 van de Leukste Uitjes van deze provincie.

1. Veluwse Bron
Gooi alle drukte lekker van je af en bezoek het Leukste Uitje van Gelderland: Veluwse Bron. Een heerlijk wellnesscentrum met sauna’s, thermische baden, massagesalon en solarium. De Veluwse Bron heeft badkledingdagen voor wie dat toch ietsje prettiger vindt. Er zijn verschillende arrangementen te boeken voor hem en voor haar. Laat je verwennen en voel je als herboren bij de Veluwse Bron. (foto: Veluwse Bron)

2. MuZIEum
Vorig jaar nog op de derde plek, dit jaar eentje gestegen: het MuZIEum. Dit bijzondere museum leert bezoekers hoe het is om als slechtziende door het leven te gaan. In het doe-museum word je rondgeleid door een visueel gehandicapte. Hij of zij loodst je door zijn of haar wereld. Bijvoorbeeld door een obstakel parcours met alledaagse hindernissen, zoals navigeren over de stoep of oversteken. (foto: MuZIEum)

3. Thermen Bussloo
Nog zo een pareltje als het gaat om relaxen en je goed voelen is de nummer 3: Thermen Bussloo. De combinatie van hotel, sauna en wellnesscentrum met zwembaden, solarium en massages (om maar een paar activiteiten te noemen), maakt het uitje extra ontspannend. Je kan er namelijk een heel ontspannend weekend van maken. Lekker met vriendinnen of je partner. Uiteraard zijn er ook badkledingdagen voor wie dat prettiger vindt. (foto: Thermen Bussloo)


De blijde gezichten van de Gelderse winnaars samen met Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, en Stella Goemans

Met korting een dagje uit in Gelderland
Genieten van een dagje uit in Gelderland met korting? Dat kan als je eerst kijkt op de website van het Land van ANWB. Hier vind je heel veel leuke dagjes uit, vaak met aantrekkelijke kortingen. Dan geniet je toch extra van een dagje uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.