vrijdag 3 februari 2017

Op Safari: Red Rocks Rwanda

Het is alweer een tijdje geleden dat ik over de Vakantiebeurs wandelde. Ik ontmoette daar Greg Bakunzi bij de Rwanda Tours stand. Hij vertelde een zeer inspirerend verhaal om natuur en mensen nog dichterbij elkaar te brengen. En dit verhaal komt allemaal samen bij Red Rocks Cultural Center. Dit centrum biedt namelijk een geweldige ervaring voor iedereen die wil genieten van de authentieke Afrikaanse cultuur Ć©n de prachtige gorilla’s. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Imposante gorilla’s
De hoofdreden waarom veel mensen naar het prachtige Rwanda afreizen, is het zien van de gorilla’s. Deze imposante familiedieren wonen daar in prachtige nationale parken en zijn samen met een gids te bezoeken. Je maakt een schitterende tocht door het woud waarbij je niet alleen de gorilla’s in hun natuurlijke omgeving van heel dichtbij meemaakt, maar ook andere dieren in het wild kan tegenkomen. Een prachtige safari dus. Na het bezoek aan de gorilla’s ga je met het reisgezelschap vaak weer verder op zoek naar dieren. En dat is jammer, want in de dorpjes ervaar je pas echt hoe mooi Rwanda echt is. (foto: Red Rocks Cultural Center)

Red Rocks Cultural Center
Ervaar het echte Rwanda en breng tijdens je safarireis naar de gorilla’s ook een bezoek aan het Red Rocks Cultural Center. Ervaar hoe Kerst gevierd wordt, dans mee met de bevolking op opzwepende muziek en geniet van de lokale markt. Naast heel traditionele muziek en dans, geeft het centrum ook jongeren die moderne muziek maken een kans zich te laten zien aan de toeristen. Door mens en natuur samen te brengen, wordt de reis naar Rwanda nog specialer en er zeker een die je nooit zal vergeten. Check het inspirerende en afwisselende programma op de website van Red Rocks Rwanda en reserveer een onvergetelijke ervaring. (foto: Red Rocks Cultural Center)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.