woensdag 8 februari 2017

Op Safari: Pride Safaris & Tours

Dit jaar was het derde jaar op rij dat ik de Vakdag van de Vakantiebeurs mocht bezoeken. Het eerste jaar ontmoette ik Fanie Terblanche en zijn vrouw en ieder jaar ga ik even langs bij de stand om te genieten van hun prachtige foto’s. Want samen bieden zij de mooiste rondreizen door Zuid-Afrika en Namibië aan via Pride Safaris & Tours.
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Bijzondere rondreis, geheel op maat
De rondreizen door Zuid-Afrika en Namibië kun je zelf samenstellen, maar Fanie heeft ook al prachtige tochten voor reizigers samengebracht in een arrangement. Naast de prachtige, adembenemende natuur bezichtig je ook de mooiste stadjes en dorpjes. Proef de cultuur en laat je verwonderen. De reizen zijn altijd met een klein gezelschap, zodat je met elkaar intens kan genieten. Sta oog in oog met neushoorns in Kruger park, bezoek de zebra’s op de savanne en verbaas je niet als een olifant ineens op je pad komt… En je gaat vanzelf fluisteren als koning Leeuw jullie pad kruist. Het gebeurt namelijk allemaal – en meer – tijdens de bijzondere reizen met Pride Safaris & Tours. (foto’s: Pride Safaris)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.