dinsdag 24 februari 2015

Bosbessen, wortelen en vette vis voor je ogen

Wanneer je veel met beeldschermen werkt, kunnen je ogen sneller vermoeid raken en zelfs droog aanvoelen. Overigens hoef je geen computerwerk te doen om veel in aanraking te komen met beeldschermen. Ook het scherm van een tablet en mobiele telefoon kunnen je ogen vermoeien. Je ogen kun je goed verzorgen door make-up op tijd te verwijderen, je voldoende slaap te gunnen en bij fel licht een zonnebril te dragen. Maar je kunt ook met goede voeding de gezondheid van je ogen ondersteunen.

Bosbessen, worteltjes en vette vis
Zoals je gisteren al kon lezen in het artikel over blauwe bosbessen is vitamine A uit bosbessen goed voor je ogen. Wortelen zijn ook rijk aan vitamine A, dat weten we allang, want we zijn allemaal opgegroeid met de wijsheid dat wortelen goed zijn voor je ogen. Maar er zijn meer voedingsmiddelen die kunnen meehelpen de gezondheid van je oog op peil te houden. Namelijk indische roos, paprika en diepzeevisolie. Gelukkig is er MorDHA Vision, een voedingssupplement voor de ogen.

Complex orgaan
Het oog is een complex orgaan dat om goed te functioneren wel wat voedingsstoffen kan gebruiken. Wist je dat onze ogen van nature DHA, een Omega-3 vetzuur uit visolie, in het netvlies hebben? Ons lichaam is niet in staat zelf DHA aan te maken, dat moeten we uit gezonde voeding halen. MorDHA Vision bevat een hoge dosering gezuiverde DHA uit visolie, in combinatie met een selectie oog-ondersteunende plantenextracten. Uiteraard van wortel, maar ook het extract van de blauwe bosbes die met haar krachtige antioxidanten bijdraagt aan gezonde ogen door de microcirculatie te ondersteunen en cellen te beschermen. Tevens toegevoegd zijn de antioxidanten luteïne uit Indische roos en zeaxanthine uit paprika, die in hoge concentratie in de ooglens en in de gele vlek voorkomen. Een complex orgaan verdient immers het allerbeste.

Werkt het?
Jazeker. Wanneer je veel achter een computer zit zoals ik, merk je dat je ogen de neiging hebben om uit te drogen. Na een tijdje twee capsules per dag te hebben genomen, merkte ik dat ik minder vermoeide ogen aan het einde van een dag typen en creëren. Ook is de droogte zeker afgenomen. Ideaal toch! Zo kan ik – met voldoende pauzes – toch nog even door.
Wil je meer weten over MorDHA Vision van Minami Nutrition, zoals de consumentenadviesprijs, gebruik en waar je het kunt kopen? Kijk dan op Minami-Nutrition.nl. Hier vind je ook meer informatie over de zuivere visoliesupplementen en Minami Nutrition zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.