donderdag 5 februari 2015

Voor je Valentijn…

Okay het is pas volgende week, maar een goed Valentijnscadeau waarvan het hart van je geliefde sneller gaat kloppen heeft natuurlijk wel een beetje voorbereiding nodig. Heb je al een idee voor Valentijn of zoek je nog naar een passend uitje voor jou en je vlam? Wellicht brengt dit je op een paar romantische ideeën. En als je nog geen date hebt, kun je op Valentijnsdag zelfs leren flirten en versieren van de dieren in Amersfoort.


Romantiek in de Dierentuin
Een dagje dierentuin is niet alleen romantisch, je kunt er ook nog eens veel leren van de dieren als het om flirten en versieren gaat. Verras je Valentijn daarom eens met een romantisch diner voor twee bij de haaien in Dierenpark Emmen. In dit park kun je ook je trouwgeloftes vernieuwen onder goedkeurend oog van de dieren. Reserveren is voor beide activiteiten verplicht. Heb je nog geen relatie maar ben je wel op zoek? Relatieplanet en DierenPark Amersfoort helpen je met versieren! Leer tijdens een interessante rondleiding over de flirttechnieken van de kraanvogels, apen en tijgers en ontdek welk dier er in jou schuilt. Wie weet vind je dan tijdens de borrel wel je perfecte partner! Aanmelden voor de Tour d’Amour doe je via Relatieplanet.nl. (foto: DierenPark Amersfoort)

Valentijnscadeau voor je huisdier
Wil je zijn of haar hart veroveren en moet je het hart delen met een lief huisdier? Daar heeft Cafepress.com iets op gevonden: een Valentijnscadeau voor je huisdier. Vooral honden vinden het niet erg om aangekleed te worden, dus kies de juiste maat en maak een T-shirtje voor je trouwe viervoeter of voor je vlam. Vergeet niet om een bijpassend shirt voor jezelf of je Valentijn te maken. Door de levertijd is het verstandig om de shirtjes wel nog voor het weekend te ontwerpen en te bestellen. (foto: Cafepress.com)

Liefdeschocolade
Net als vorig jaar kun je je liefje natuurlijk ook weer chocola geven met een kaart. Of maak het nog persoonlijker: met een liefdesbrief. Om je alvast te helpen heeft Love Chock alvast een briefje bij de chocolade gedaan. Je hoeft de mooie woorden alleen nog maar eventjes persoonlijk aan te vullen. Als je Valentijn daar niet van smelt… Bovendien is de chocolade van Love Chock ook al heel liefdevol en 100% duurzaam gemaakt: van cacaoboon tot de reep in het schap. Daar krijg je toch spontaan vlinders van in je buik? (foto: Love Chock)

Voor je Valentijger…
Het geven van een knuffel is met Valentijn altijd een goede zet, want zo laat je jezelf van je meest knuffelige kant zien. En dat is nooit verkeerd natuurlijk. Maar je scoort helemaal hoge punten als je ook nog eens iets doet voor de natuur. Het Wereld Natuur Fonds helpt je daarbij: adopteer namelijk symbolisch een tijger – waarmee je de tijgers in het wild helpt te beschermen – en jij krijgt naast een certificaat er ook nog eens een heel schattig, knuffelig tijgertje bij om aan je Valentijger te geven. Wedden dat je koosnaampje straks Tijger luidt? De Valentijger vind je op WNF.nl. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.