dinsdag 17 februari 2015

Wat vind jij het Leukste Uitje van Nederland?

De voorjaarsvakantie is hét moment om er lekker op uit te gaan. Maar wat vind jij eigenlijk het Leukste Uitje dat er is? De ANWB wil dat ook graag weten en roept daarom iedereen op om te stemmen op het Leukste Uitje van Nederland en het Leukste Uitje per Provincie. Er kan nog 1 week gestemd worden via de Land van ANWB website. Het is zoals altijd weer reuze spannend. Want wie gaat er dit jaar met de titel vandoor? En zal Berkenhof’s Tropical Zoo dit jaar voor de vijfde maal op rij met de trofee naar huis gaan? Wordt het dit jaar weer een dierentuin die landelijk op 1 staat, of toch weer een groot pretpark?


Laat jouw stem ook gelden en stem op je favoriete uitje! Stemmen kan tot en met 22 februari, laat je stem niet verloren gaan. Door te stemmen maak je ook nog eens kans op vier tickets voor de musical Moeder, ik wil bij de Revue. De winnaars worden in maart bekend gemaakt, tijdens een gezellig uitje voor de diverse ondernemers. En ook ik zal net als vorig jaar van de partij zijn. Spannend hoor!


Vorig jaar won Efteling de titel van Leukste Uitje van Nederland en zal Berkenhof’s Tropical Zoo er dit jaar weer met het Leukste Uitje van Zeeland vandoor?

De 27 genomineerden voor de landelijke titel zijn gekozen door ANWB op basis van de bezoekersaantallen van vorig jaar (meer dan 400.000) en landelijke bekendheid. De genomineerden zijn – in alfabetische volgorde: Apenheul, Artis, Attractiepark Duinrell, Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Burgers’ Zoo, De Efteling, DierenPark Amersfoort, Dierenpark Emmen, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, GaiaZoo, Heineken Experience, Keukenhof, Koningin Julianatoren, Madame Tussauds, Madurodam, Nationaal Park de Hoge Veluwe, Nederlands Openluchtmuseum, Ouwehands Dierenpark, Rijksmuseum Amsterdam, Safaripark Beekse Bergen, Science Center NEMO, Stedelijk Museum Amsterdam, Toverland, Van Gogh Museum en Walibi Holland

Per Provincie droegen de leden van de ANWB de Leukste Uitjes voor waaruit per provincie een top 10 is samengesteld. Deze vind je per provincie op de website terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.