vrijdag 27 februari 2015

IJsbeer funicure

Vandaag is het de internationale dag van de ijsbeer – ook wel wereld ijsbeerdag of International Polar Bear Day genoemd. Vandaag staan we wereldwijd even stil bij het feit dat deze mooie dieren het zo moeilijk hebben nu de poolkappen aan het smelten zijn. Met het verdwijnen van het drijfijs heeft de ijsbeer steeds minder leefruimte. En dat is natuurlijk niet goed, want hierdoor verdwijnen er steeds meer ijsberen in het wild. Gelukkig weten we steeds meer over ijsberen en hoe we ze kunnen beschermen. En om deze dag extra luister bij te zetten kun jij natuurlijk ook je liefde voor ijsberen laten zien. Met een leuke nailart of funicure natuurlijk! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries – Dierenrijk – 18.12.2014)


Tools: dotting tool van essence
Nagellak wit: Rimmel 60 seconds Rita Ora edition White Hot Love
Nagellak zwart: Catrice Ultimate Nail Lacquer Black to the Routes
Glitter topping: essence nail art special effect topper Glitter on me
Foto ijsbeer: Berry de Nijs/Writing Berries – Ouwehands Dierenpark Rhenen – 29.12.2013

Op mijn Awesome Nails Pinterest bord vind je diverse andere funicures waarbij ijsberen centraal staan. Happy Polar Bear Day!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.