woensdag 5 februari 2020

Leukste Uitje Over de grens 2020

Op 30 januari werden de Leukste Uitjes van Nederland en van Over de grens uitgereikt in DierenPark Amersfoort. Deze week staat de top 3 van Over de grens centraal. De drie uitjes gekozen door de leden van de ANWB werden op feestelijke wijze overhandigd aan drie toppers. Hoewel de ANWB vooral erop uit gaan in Nederland promoot, is de organisatie natuurlijk ook bekend om haar reizen naar het buitenland. En daarom past een Award voor Leukste Uitje Over de grens goed bij deze verkiezing, want zo bieden ze ook leuke dagjes uit voor als je op vakantie bent. Benieuwd naar welke uitjes de leden van de ANWB het beste waarderen? Lees snel verder. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Goud: Europa Park

De absolute nummer 1 volgens de leden van de ANWB is Europa Park in het Duitse Rust. Dat ligt in het Zwarte Woud. Het attractiepark laat je Europa beleven in verschillende gethematiseerde werelden. Attracties, horeca en aankleding past per wereld perfect bij ieder thema. Ga even naar Nederland, Spanje en Noorwegen. Bezoek Duitsland, Oostenrijk en Italië. En geniet van Frankrijk, Engeland en Portugal. En dat allemaal op één dag. Er zijn attracties voor de echte achtbaanliefhebbers en voor de allerkleinsten. Blijf een nachtje slapen in een van de gethematiseerde hotels rondom het park en geniet nog langer van Europa Park. Voor meer informatie, tickets en openingstijden kijk je op EuropaPark.de/nl. (foto: Europa Park)

Zilver: Disneyland Paris

De plek waar je van beren leren kan, een wens kan doen aan een ster en je alles even los kan laten is Disneyland Paris. Voor de liefhebber van Disney films en sprookjesfans is dit een park waar je alles tegen komt. Knuffel met Winnie de Pooh, Goofy, Donald Duck, Stitch en Minnie, dans mee met de parades en sluit de dag af met een schitterende show bij het kasteel van Doornroosje. Tijdens het bezoek geniet je van allerlei achtbanen, draaimolens en andere attracties geheel in Disney-stijl. Naast de hoofdrolspelers uit de sprookjes van Disney kom je ook zomaar de helden van de Marvel films tegen. En wat dacht je van Darth Vader uit Star Wars… die kun je ook tegen het lijf lopen. Aan de rand van het park vind je gethematiseerde Disney hotels. Daar slaap je heerlijk als Doornroosje en sta je op vol goede moed als de vrolijke Mickey Mouse om zo weer een hele dag van Disneyland Paris te genieten. Kijk voor meer informatie op DisneylandParis.com/nl-nl. (foto: Disneyland Paris)

Brons: Phantasialand

Net over de grens in Brühl (vlakbij Keulen in Duitsland) ligt een fantasierijke wereld vol achtbanen, filmhelden, sprookjes, Fantasy en attracties. Phantasialand biedt plezier voor jong en oud. Voor de thrillseekers zijn er spannende achtbanen. Geen zin in de achtbaan? Er zijn ook draaimolens, parkshows, treintjes en vele andere attracties om van te genieten. Het park is opgedeeld in verschillende werelden met hun eigen thema. Ga op ontdekkingsreis in de goudmijnen van Colorado en op zoek naar avontuur in de mystieke wereld van Zuid-Amerika. Of geniet met zijn allen van de fantastische, spannende parkshows. Misschien kom je Paw Patrol of Spongebob en Patrick nog wel tegen! Voor meer informatie ga je naar Phantasialand.de/nl. (foto: Phantasialand)

Erop uit met de ANWB: ook in het buitenland

De leden van de ANWB kiezen ieder jaar uit tal van dagjes uit de allerleukste uit. Op basis van een cijfer en de waardering voor personeel, prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod en faciliteiten wordt uiteindelijk bepaald wie er als winnaar uit de bus komt. Dit geldt dus ook voor de Leukste Uitjes Over de grens. Kijk voor meer informatie over de verkiezing, toffe aanbiedingen en informatie over dagjes uit op ANWB.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.