dinsdag 13 juli 2021

Pretparknieuws: lekker spelen, klimmen en skiën in de zomer

De pretparken van Nederland hebben allemaal wel iets extra’s bedacht voor hun zomergasten. Zo is Efteling op bepaalde dagen langer open met allerlei zomerse vibes en kun je bij Toverland genieten van lange avonden vol muziek én een overnachting op de speciale camping (wel eerst boeken natuurlijk). Dus als je toch nog een beetje van een festivalgevoel wil genieten, dan zijn de avondopenstellingen van de pretparken zeker aan te raden! Uiteraard op anderhalf meter, met een tijdslot reservering én zonder klachten. Waar je deze zomer nog meer geniet? Lees snel verder! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Spelen en Bosgrillen bij Park Tivoli

Een van de leukste plekken van Nederland waar ouders chillen en kinderen zelfstandig allerlei attracties en speeltoestellen ontdekken is Park Tivoli. Deze zomervakantie wordt het nog leuker, want je kan voor het eerst in het familierestaurant Tivoli’s Boscafé komen Bosgrillen. Het tafelgrillen is voor zowel volwassenen als kinderen heel leuk, omdat je het zelf mag doen met verse groente en vlees. En natuurlijk mag een lekker toetje niet ontbreken. De binnenspeeltuin is extra lang geopend, zodat kinderen tussendoor ook kunnen ravotten. Bosgrillen kan met en zonder pretpark bezoek. Voor de speciale tarieven – en het reserveren van je tickets – ga je naar de website. Voor meer informatie over het grillen kijk je op Tivolisboscafe.nl. (foto: Park Tivoli)

The Ride to Happiness geopend in Plopsaland De Panne

Liefhebbers van rollercoasters en fans van Tomorrowland opgelet: The Ride to Happiness by Tomorrowland is de meest spectaculaire achtbaan van Europa en hij staat in Plopsaland De Panne. De achtbaan is de eerste ‘extreme spinning coaster’ van Europa. Je wordt alle kanten op gekanteld, gaat vijf keer over de kop en de karretjes draaien vrij rond. En dat allemaal op een snelheid van maar liefst 90 kilometer per uur! Als je tijd hebt om van het uitzicht te genieten, dan kijk je op 35 meter hoogte over het park uit. Sensationeel of niet? Let wel dat wanneer je naar België afreist om in deze spectaculaire Tomorrowland achtbaan te stappen, je rekening moet houden met de geldende coronamaatregelen in België en natuurlijk met de maatregelen van België ten opzichte van Nederland. Voor meer informatie over Plopsaland De Panne kijk je op Plopsa.be. (foto: Plopsaland De Panne)

Op avontuur in Klimrijk Brabant

Hou je van klimmen en klauteren? Deze zomer ben je van harte welkom in Klimrijk Brabant. Met allerlei toffe klimroutes tussen de bomen geniet je er van een prachtig uitzicht – ook aan het einde van de middag als de zon langzaam achter de boomtoppen zakt. Voor groot en klein zijn er klimroutes te vinden. En je geniet er van de nieuwste attractie: Netten Adventure. Het Netten Adventure is een acht meter hoge klim- en klauterattractie, die bestaat uit vier verschillende zones. Deze zijn bereikbaar via speciale nettentunnels. Op de verdiepingen, variërend tussen de twee en acht meter hoogte, kunnen bezoekers onder meer klimmen, klauteren, springen en spelen met grote ballen. Vaste grond is weer te bereiken via drie glijbanen. (foto: Klimrijk Brabant)

Skiën in de zomer in SnowWorld

Ruil deze zomer het witte zandstrand in voor een witte sneeuwpiste en kom zomerskiën bij SnowWorld in Zoetermeer. Kom aan je conditie werken of ontdek de sneeuw in een veilige omgeving voor het eerst. Van sleeën tot snowboarden en slalommen… alles is mogelijk. Natuurlijk heerst er een heerlijke zomerse sfeer in SnowWorld. Overigens doen ook dochterondernemingen van SnowWorld mee aan de Summer Madness. Indoor Skydiven boven Dubai, de Algarven of Hawaii? Dan ga je naar Roosendaal. En in Rucphen kun je Icekarten. Of ga voor je sportieve zomerse buitenactiviteiten naar Adventure Valley in Landgraaf en Ayers Rock in Zoetermeer. Alle locaties bieden een heerlijke zomerkaart op de terrassen. Meer weten? Kijk snel op SnowWorld.com. (foto: SnowWorld)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.