donderdag 8 juli 2021

Genieten van Zomeravonden in dierentuinen en pretparken

Denk je aan zomeravond, dan denk je aan een relaxte sfeer. Muziekje erbij, hapje en een drankje. Het zonnetje dat langzaam naar beneden zakt. Voetjes in het zand of in het water… De uurtjes tikken weg, terwijl je echt geniet. Zomeravond, het klinkt zo fijn. In de zomervakantie kun je daarom genieten van heel veel verschillende zomeravonden in diverse dierenparken en pretparken. Check de websites van je favoriete uitjes om te zien wat er allemaal te doen is overdag en of het uitje een zomerprogramma in de avond hanteert. Dat wordt genieten deze zomer! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Zinderende Zomeravonden in DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort biedt de hele vakantie leuke activiteiten aan vol waterpret en een speciale speurtocht door het park. Op woensdag, zaterdag en zondag is het park tot 20.00 uur ’s avonds geopend voor heerlijke Zinderende Zomeravonden. Met een silent disco, foodtrucks en allerlei leuke fotoplekken waar je echte vakantiefotootjes maakt. Dat wordt vast heel gezellig. Kijk op DierenParkAmersfoort.nl voor alle info, openingstijden en tickets. (foto: DierenPark Amersfoort)

Afrikaanse somer-avonden in Beekse Bergen

Tijdens de Afrikaanse Somer by Beekse Bergen geniet je extra van een wandelsafari door het park. De wandeling brengt je niet alleen langs allemaal dieren, het geeft je meteen de mogelijkheid om te genieten van bijzondere hapjes en drankjes. Overal staan er kraampjes en horecapunten. Even geen zin om te wandelen? Strijk neer in de Somerkroeg met uitzicht op de savanne voor die echte Somer avond vibe. Op BeekseBergen.nl vind het complete programma en natuurlijk hoe je tickets koopt én reserveert. (foto: Beekse Bergen)

Láááánge avonden in Efteling

Efteling organiseert op geselecteerde dagen een avondopenstelling tot 22.00 uur. Dat wordt dus dubbel genieten van een heerlijke lange dag in dit sprookjespretpark. Ontdek Nest!, Droomvlucht en Symbolica. Stap in de Pagode en geniet van een sprookjesachtig uitzicht in de avond. En gil nog even in het donker in een achtbaan. Via de website Efteling.com reserveer je gemakkelijk je tijdslot en natuurlijk een ticket. De dagen die in het reserveringssysteem staan aangemerkt met een maantje geven de extra láááánge avonden aan. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Langer genieten in Burgers’ Zoo

Burgers’ Zoo verruimt de openingstijden deze zomer en is dagelijks langer geopend. In plaats van 18.00 uur sluiten de poorten om 20.00 uur, zodat je heerlijk kan genieten van Burgers’ Ocean, the Desert, Mangrove, Bush en alle verblijven buiten. Dit biedt abonneehouders en dagbezoekers extra ruimte om te genieten. Bijvoorbeeld extra vroeg in de ochtend om een tropische middag voor te zijn. Of juist om in de avonduren nog even te genieten van een wandeling tussen de dieren. Op BurgersZoo.nl vind je meer informatie over deze verruimde openingstijden. (foto: Burgers’ Zoo)

Dit zijn natuurlijk niet de enige parken die een zomeravondopenstelling hebben. Check daarvoor dus de websites van je favoriete uitjes. Fijne zomeravonden gewend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.