woensdag 7 juli 2021

Festivalnieuws: waar is dat feestje?

Met testen voor toegang is het mogelijk om weer een heerlijk feestje te vieren op een festival. Testen voor toegang betekent dat je dus een negatieve coronatestuitslag moet hebben en deze via de CoronaCheck app moet tonen bij de entree van een festival. Ben je volledig ingeënt? Dan kun je dit ook tonen in de CoronaCheck app en vervolgens genieten van een feestje. Let wel dat dit pas twee weken ná je inenting in de app beschikbaar wordt. Dan ben je namelijk volledig beschermd, aldus het RIVM. Om alvast een beetje in de stemming te komen voor een feestje, heb ik wat leuke festivalnieuwtjes bij elkaar gezocht. Veel leesplezier. Enne… geniet en feest verstandig! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

9-11 juli Festival Het Tussenland

Genieten van trapeze acts, Stephanie Struijk, Tjitske Jansen en verteller Mats Rehman doe je bij Festival Het Tussenland in Zwolle. Een uniek evenement waarbij je geniet van kunst, cultuur, wervelende shows en een heerlijke, relaxte zomervibe. Iedere dag van dit heerlijke festival aan de Thorbeckegracht is anders. Liever thuis achter de computer genieten? Dat kan ook met het online evenement. Het online programma (met talkshows tot muzikale storytelling) is afgelopen maandag gestart en loopt door tot 13 juli aanstaande. Voor het hele programma, tickets en andere leuke nieuwtjes rondom dit festival ga je naar FestivalTussenland.nl. (foto: Duo Charisma)

12-15 augustus Mañana Mañana in Laren

Kasteel Oolde in Laren is de nieuwe, sprookjesachtige locatie voor verrassingsfestival Mañana Mañana. Het terrein is bij uitstek geschikt voor het vrolijke, vriendelijk en zinnenprikkelende festival voor levensgenieters. Achter iedere boom en struik van het landgoed schuilt een nieuwe ervaring, optreden, workshop, barretje, eettentje of theatervoorstelling. Dat maakt dit festival zo bijzonder en geschikt voor een heel divers publiek. Een grote verscheidenheid aan muziek, heerlijk eten en drinken, een gezellige camping, prikkelende voorstellingen… wat wil je nog meer? Tickets natuurlijk! Deze vind je via MananaManana.eu (foto: Mañana Mañana)

24-26 september 2021 Mega Immuun Party in Lichtenvoorde

Als het goed is, is iedereen die dat wil volledig ingeënt in september. Dat schreeuwt gewoon om een feestje. Festivalfabriek Alles Komt Goed B.V. organiseert daarom de Mega Immuun Party; een feestje vol muziek, lekker eten en meer. Het driedaagse evenement zal geen camping hebben (dus als je ergens wil blijven slapen is het beter om een hotel te boeken). Maximaal is er ruimte voor 20.000 bezoekers per dag. Dit kleinere evenement maakt het haalbaar toch te genieten van een bijzonder festival in een relatief korte voorbereidingstijd. Via de website Feestfabriek.nl/mega-immuun-party komen de kaarten binnenkort beschikbaar. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Zwarte Cross helaas afgelast

Helaas ook een niet feestelijk nieuwtje: de Zwarte Cross is voor het tweede jaar op rij afgelast. Het was een moeilijke keuze voor organisator Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. om het grote festival weer niet door te laten gaan. De keuze was wel logisch, want door coronamaatregelen was het niet mogelijk om zo snel alle vergunningen voor elkaar te krijgen en een coronaproof feestje te organiseren. Maar, zo zegt de organisatie, in 2022 maken we het helemaal goed! En ook helemaal coronavrij! De Zwarte Cross 2022 zal plaatsvinden van 14 tot en met 17 juli. Zet dat dus maar vast in je agenda. En hou de website in de gaten, misschien mag het evenement wel een dagje eerder beginnen namelijk… ZwarteCross.nl. (foto: Zwarte Cross)

HEMA Festival collectie

Kom vast helemaal in de festivalstemming met de HEMA Festival collectie. Er is een beautylijn met allemaal schitterende, glitterende oogschaduw, nagellak en bronzers die je laten stralen aan het strand, aan de cocktailbar én op een festival. Hou al je mooie festivalherinneringen bij in een bullet journal of schrift met een echte Ibiza-festival vibe. De stationary collectie bestaat uit washi-tapejes, stickers, potloden (met glitter), verschillende opschrijfboekjes en nog veel meer. Er zijn zelfs festival bandjes en een echte zonneklep met zonnige strepen in deze collectie opgenomen. Je vindt de collectie bij je favoriete HEMA en natuurlijk op HEMA.nl. (foto’s: HEMA)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.