vrijdag 29 januari 2021

Van Gogh Museum Best of the Best

Twee weken geleden las je hier op de website over de Remarkable Venue Awards van Tiqets. Hierin legde ik uit dat de winnaars van die awards direct de genomineerden waren voor de Best of the Best Awards van Tiqets waarop gestemd kon worden. Dit is massaal gedaan en nu zijn de winnaars bekend van de Best of the Best Awards! In de categorie Beste Museum is het Van Gogh Museum als winnaar uit de bus gerold. Van harte gefeliciteerd! Wie de winnaars in de andere categorieën zijn? (foto: Van Gogh Museum)

Best of the Best Awards

Het Nederlandse kaartjesbedrijf Tiqets heeft ruim 6500 stemmers wereldwijd mogen ontvangen voor de ‘Remarkable Venue Awards: Global Winners’ verkiezing. Binnen de zeven categorieën van de Remarkable Venue Awards zijn de allerbeste van de allerbeste uitjes verkozen. Voor de categorie Museum is het Nederlandse Van Gogh Museum verkozen als de Beste van de beste! De andere prijzen werden vooral verdeeld over uitjes in Spanje en Frankrijk. Alle winnaars op een rij:
Beste Museum 2020: Van Gogh Museum (Nederland)
Meest Opmerkelijk Venue 2020: Sagrada Familia (Spanje)
Beste Landmark 2020: Palazzo Ducale di Venezia (Italië)
Beste Onsite Experience 2020: Catacombs di San Gennaro (Italië)
Beste Attractie 2020: Parco Giardino Sigurtà (Spanje)
Meest Innovatieve Venue 2020: Circo Maximo Experience (Italië)
Beste Verborgen Juweeltje 2020: Paris Musées: Musée de la Vie Romantique (Frankijk)

Meer weten over Tiqets en deze verkiezing? Kijk dan op Tiqets.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.