donderdag 29 augustus 2019

Red zeehondjes met LEGO Friends & Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehondjes zijn hartstikke leuke dieren. Die grote ogen die je zo lief en vooral doordringend aankijken, dat eigenwijze smoeltje… Of het nu om volwassen dieren of kleintjes gaat, ze zijn allemaal even aandoenlijk. Soms hebben zeehonden onze hulp hard nodig. Niet alleen als het gaat om vervuiling, maar ook wanneer ze vast komen te zitten in visnetten, geraakt worden door een boot of hun moeder zijn kwijtgeraakt. Gelukkig zijn er dan opvangcentra als Zeehondencentrum Pieterburen die de dieren opvangen en – als het kan – weer terug brengen naar zee. Prachtig werk wat veel kinderen ook zeker aanspreekt. En met de LEGO Friends speelset ‘Reddingscentrum’ kan je kind zelf thuis zeehondjes (en dolfijnen) redden, beter maken en weer uitzetten. (foto links: Berry de Nijs/Writing Berries, foto’s speelsets: LEGO® Friends)

LEGO Friends helpen Pieterburen

De speelset Reddingscentrum bestaat uit een toffe vuurtoren, een opvangcentrum, een waterscooter, twee zeehondjes, een dolfijn en LEGO Friends Mia en Emma. Deze speelset prikkelt de verbeelding van je kind en helpt je kleine dierverzorger in spe meer te weten te komen over zeehondenopvang. Want als je deze unieke speelset bij het Zeehondencentrum koopt, dan steun je het werk van het centrum. En kom je de speelset zelf ophalen, dan krijg je er gratis twee unieke boekjes bij over zeehonden en de zeehondenopvang.


Nog meer reddingssets

LEGO Friends heeft nog meer toffe sets met een reddingsthema in de collectie opgenomen. Zo is er nog een set met schildpadden, eentje met dolfijnen en met een heuse reddingsboot. Iedere set bevat een of twee LEGO Friends. De sets zijn heel gemakkelijk met elkaar te combineren en bieden uren speelplezier.


Kijk voor meer informatie over zeehonden, zeehondenopvang en de LEGO Friends set op Zeehondencentrum.nl.

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.