dinsdag 5 juni 2018

Kinepolis presenteert: de Jurassic World VR-Experience

Ben jij ook zo gek op de films van Jurassic World? De nieuwste release Jurassic World: Fallen Kingdom is bijna te zien in de bioscoop! Zou Owen (Chris Pratt) er voor kunnen zorgen samen met zijn trouwe raptor Blue dat de wereld gered wordt? Dat moet je dan toch in de bioscoop gaan bekijken. En wanneer je dat doet bij Kinepolis, dan maak je de ultieme dino-beleving helemaal compleet met de speciale Jurassic World VR-Experience. (foto: detail Blue en Owen in Jurassic World: Fallen Kingdom – Kinepolis)

Wandelen met Blue

Ben jij ook altijd een beetje jaloers op Owen, omdat hij met een van de tofste – en gevaarlijkste – dinosauriërs mag wandelen? Kom dan naar de VR pop-up-tour in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Breda, Dordrecht, Almere of Enschede en wandel in de gethematiseerde omgeving met Blue over Isla Nubla (jeweetwel: hét eiland van Jurassic World!). Het wordt echter geen wandelingetje door het park… je volgt de intelligente velociraptop Blue op haar overlevingstocht, nu een uitbarstende vulkaan het eiland dreigt te verwoesten!

Tourdata

De Kinepolis VR-Experience brengt je heel dichtbij een levensechte ervaring met dino’s. Dat wil jij toch ook meemaken? Koop daarom je filmtickets via Kinepolis.com en doe mee met de VR-Experience. De eerste 100 deelnemers ontvangen zelfs een Jurassic World dinosaurus action-figure. De pop-up-tour reist langs de verschillende bioscopen. De tourdata zijn:
- 8 juni, 15:30-21:30 uur, Kinepolis Dordrecht
- 9 juni, 14:30-20:30, Kinepolis Utrecht
- 10 juni, 15:30-21:30, Kinepolis Breda
- 15 juni, 15:30-21:30, Kinepolis Almere
- 16 juni, 13:00-19:00, Kinepolis Enschede


(foto: Blue en Owen in Jurassic World: Fallen Kingdom – Kinepolis)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.