dinsdag 26 juni 2018

1 juli: Dr. Loevenhout swingt bij Muziekcirkel Westerpark

1 juli is het weer zo ver, dan swingt het workshop-orkest Dr. Loevenhout & Co de pan weer uit en wel tijdens het muziekfestival van Muziekcirkel Westerpark. De band bestaat uit saxofonisten en een geoliede ritmesectie van drums, elektrische bas en piano. Heb jij zin in een heerlijke middag vol verrassende, swingende nummers? Kom dan aanstaande zondag naar het Van Beuningenplein 21 in Amsterdam waar bij Het Paviljoen nog veel meer te doen zal zijn die dag.
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Van alle genres thuis

Onder leiding van Iman Spaargaren speelt Dr. Loevenhout & Co pop, latin, ska, filmmuziek en jazz nummers. Droog weg op de Bossa Nova klanken, laat je verrassen door wat Chopin en Ska met elkaar gemeen hebben en swing mee op heerlijke improvisaties. De band speelt zo een heerlijke mix van muziekgenres waar iedereen blij van wordt. En krijg je ook de kriebels om mee te doen? Dat kan! De groep is altijd op zoek naar nieuwe koper- en houtblazers. Kijk daarvoor eens op SpaargarenMuziekfabriek.nl. Aankomende zondag speelt Dr. Loevenhout vanaf 14.00 uur. Maar kom vooral al eerder naar het Paviljoen en blijf lekker van muziek en het zonnetje genieten, want vanaf een uur of 12.00 geniet je er al van vele andere optredens.

Over Muziekcirkel Westerpark

Rond het Westerpark in Amsterdam wonen veel muzikanten en muziekdocenten. Ze geven les in gitaar, bandjes, zang, saxofoon en nog veel meer. En omdat samen muziek maken nog veel leuker is, werken de docenten samen met elkaar. Ieder jaar resulteert dat in leerlingconcerten in het hart van Muziekcirkel Westerpark op het Van Beuningenplein. Kinderen, tieners en volwassenen laten dan horen wat zij het hele jaar samen met elkaar hebben gerepeteerd. Kom ook luisteren en laat je tevens inspireren om ook lessen of workshops te gaan volgen. Er kunnen altijd nog meer leden bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.