dinsdag 19 juni 2018

30 juni: Paleiskoor komt thuis

Zaterdag 30 juni komt het Paleiskoor weer thuis in Theater Kikker te Utrecht. Dat betekent een avond vol muziek waarbij huis en haard centraal staan. Net als verbondenheid, verdriet, gezelligheid en ongemak. Want thuis ben je altijd jezelf en mogen emoties alle kanten op gaan. Het Paleiskoor swingt met oude en nieuwe pop- en jazzsongs in het Engels, Nederlands, Frans en Portugees.
(foto: Paleiskoor)

Thuiskomen

Zingen in Theater Kikker voelt voor het Paleiskoor als thuiskomen. En zij nemen je graag mee naar hun gevoel van huis en haard. Het koor telt meer dan 20 mannen en vrouwen in de leeftijden van 35 tot en met 65 jaar. Als een hechte familie worden zij gedirigeerd door Caroline Gerrits. Na afloop van het concert hoef je overigens nog niet naar huis, want na afloop kan er gedanst worden op de muziek van DJ Aloes.

Kaarten & info

Het Theatraal Concert van het Paleiskoor vindt plaats in de grote zaal van Theater Kikker aan de Ganzenmarkt in Utrecht. Het is op 30 juni 2018 en start om 20.30 uur. Kaarten kosten € 10.- en zijn verkrijgbaar door dit bedrag per kaart over te maken op rekeningnummer NL61 SNSB 0927 6593 36 t.n.v. Vereniging Paleiskoor met vermelding van je naam. Meer weten? Kijk op Paleiskoor.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.