dinsdag 26 mei 2015

Renske Natuurlijke Diervoeding: handig voor op reis

Tijdens de tweede dag dat ik de Vakantiebeurs bezocht ik wederom het gezellige Camping by Night. Hier kwam ik de stand tegen van Renske Natuurlijke Diervoeding. De ideale voeding om mee te nemen op vakantie want de vers gestoomde maaltijden voor je hond of kat hoeven niet in de koelkast. Dat is nog eens handig als je op vakantie gaat. Op de beurs kreeg ik een verpakking mee voor mijn hondje om te proeven. En dat ging met smaak naar binnen!

Lekker vers voor hond & kat
Wie kent het niet: je neemt graag blikjes vlees mee voor je hond op vakantie en halverwege de reis kom je erachter dat het niet goed meer is. Het is ook lastig om sommige voeding goed te houden, wanneer je het buiten een koelkast moet bewaren. Gelukkig zijn er dan de vers gestoomde vleesmaaltijden van Renske Natuurlijke Diervoeding. Door de speciale bereidingswijze blijft het vlees veel langer goed en hoef je het niet eens in een koelbox of koelkast te bewaren. Maar er is meer: het assortiment bestaat namelijk ook uit kleine kuipjes vlees en vis voor honden en katten en voor de liefhebbers van knabbelen is er droogvoer. Overigens zijn de vers gestoomde maaltijden uitgeroepen als Beste Product van het Jaar 2014-2015.

Hoge kwaliteit
Renske – oprichtster van het merk en voedingsdeskundige – heeft jarenlang zelf hondjes gefokt en ontdekte in die tijd de rol van voeding op het gedrag en de ontwikkeling van honden. Met die kennis startte ze haar diervoedingslijn. Maar daarbij was alleen het beste goed genoeg. De uitgebalanceerde producten bevatten alle voedingsstoffen die je trouwe viervoeter nodig heeft.

Voedingssupplementen
Wist je dat veel dieren (honden, katten en ook paarden) een tekort hebben aan Omega 3-vetzuren? En dat terwijl deze essentiële vetzuren zo belangrijk kunnen zijn voor spieren en gewrichten , vacht en huid en zelfs op stressgedrag. Renske Natuurlijke Diervoeding biedt daarom ook een lijn aan met speciale voedingssupplementen voor dieren met Omega 3-vetzuren.

Meer weten?
Wil je meer weten over Renske Natuurlijke Diervoeding of een goed advies voor het gebruik van de voedingssupplementen? Schroom je niet en ga naar de website van Renske en neem contact op met Renske en haar team. Ook kun je op de website zoeken naar de verkooppunten van deze heerlijke en eerlijke producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.