vrijdag 29 mei 2015

Sleek MakeUp: echte ‘wil ik hebben’
make-up

Je zegt sliek tegen deze cosmeticalijn, maar hoe je het ook uitspreekt, je wil de make-up van Sleek MakeUp gewoon hebben. Het bestaat al meer dan 20 jaar, maar is sinds kort in Nederland verkrijgbaar op – nu nog – een beperkt aantal verkooppunten en natuurlijk online via Alles Voor Je Uiterlijk. Ondertussen heeft Sleek MakeUp al een grote schare fans over de hele wereld, waaronder veel visagisten, bloggers, celebrities en beauty liefhebbers. Nu staat het op het punt om ook Nederland te veroveren, dankzij de fijne formules en sterke pigmentatie. Kijk… en toen werd ik dus extra nieuwsgierig. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)


Getest: Bronze Block, Original Palette & Glitter eyeliner
Zodra je de make-up ziet wil je het eigenlijk al hebben. Als een van de weinige cosmetica merken, zijn alle doosjes netjes ingepakt in een mooi zwart doosje met daarop de kleuren die je kunt gaan verwachten. Wanneer je het doosje opent, glijdt er een prachtig matzwarte verpakking uit. In glanzende letters staat er Sleek MakeUp op. Dat ziet er al heel chique uit. En allemaal voor een betaalbare prijs. Het begin is dus al goed.

Eenmaal open wil je eigenlijk meteen aan de slag met de make-up. Het bronze block (Light 100) bevat vier kleuren die je apart maar ook gemengd kunt gebruiken voor een mooie zongekuste look. Het voelt heel zacht op je huid en heeft een klein glittertje, waardoor je een mooie highlight op je huid kunt maken. Op de achterkant van het kartonnen doosje staat overigens ook hoe je het bronze block kunt gebruiken. Niet weggooien dus.

Het i-Divine Original Palette is een van de 11 paletten met 12 op elkaar afgestemde kleuren. In dit palette zitten 11 ultraglanzende kleuren en 1 wat matter zwart wat je bijvoorbeeld kunt gebruiken als eyeliner. Voor een fotoshoot bij Glamour Vision werd ik opgemaakt met de kleuren en uit palet en werd meteen verliefd. De formules zijn echt ultraglanzend en met weinig oogschaduw kun je al een spectaculair resultaat creëren. Bouw de kleur op of mix en match de kleuren van verschillende paletten voor een spectaculaire look.

Tot slot heb ik de Sleek MakeUp Glitter eyeliner uitgeprobeerd. Een mooie mix van antracietkleurige en zilveren glitters in een transparante eyeliner. Tover je gewone zwarte potloodje om door een extra lijntje met de glitters erover heen te trekken. Dankzij het zachte kwastje glijdt de eyeliner makkelijk over je ooglid, zodat je snel een strak lijntje kunt zetten.De spetterende kleuren, fijne formules en hoge kleurpigmentatie zorgen ervoor dat je de make-up op alle huidtinten en -types kunt aanbrengen voor een spectaculair resultaat. Je zal er zeker veel plezier van hebben – vooral van een i-Divine palet. Ik in ieder geval wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.