zaterdag 16 mei 2015

Dubbelfeest in Dierenpark Emmen

Hieperderpiep Hoera! Dierenpark Emmen is vandaag 80 jaar! En zo een verjaardag moet natuurlijk groots gevierd worden. Zeker ook omdat dit het laatste jaar is dat Dierenpark Emmen bestaat. Vanaf volgend jaar kun je veel van de Emmense dieren en verschillende nieuwe bewoners gaan bewonderen in Wildlands, gelegen naast het parkeerterrein, waar nu druk aan gebouwd wordt. Maar voordat zo ver is, is het park middenin Emmen gewoon open. En daar werd vandaag volop genoten!
(foto’s: Writing Berries)Met een dweilorkest, feesthoedjes, slingers, clowns, schminken en verschillende extra presentaties, werd het feest extra luister bij gezet. Zelfs het brilberen binnen verblijf mocht bekeken worden. Maar het was niet alleen feest voor de dierentuin, ook Radza jr. is vandaag jarig. En daarom kregen de olifanten vanmorgen om 11 uur een heerlijke fruit- en groentetaart. Nou ja taart… de verzorgers hadden de lekkernijen mooi over een rots uitgestald. En dat lieten Radza jr., Ravi en de rest van de familie zich zeker goed smaken, terwijl het ‘Lang zal ze leven’ luidkeels werd toegezongen.
Het was een mooie dag in Dierenpark Emmen. En zeker een mooi feest. Hieperderpiep HOERA!Meer foto’s van vandaag kun je vinden op Facebook in de map Dierenpark Emmen 2015. Like de pagina en wees altijd als eerste op de hoogte van het verschijnen van de foto’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.