vrijdag 22 mei 2015

Greenland Fruit Emotions: een momentje voor jezelf

Zo hey, dat was me het weekje wel. Veel onderweg geweest voor de website en veel gave dingen gezien en gedaan. En daarnaast natuurlijk lekker doorgewerkt. Maar ja. Zo aan het einde van de week… dan voel je je voeten wel. En dan kan je gezichtshuid ook wel een lekkere oppepper gebruiken. Gelukkig mocht ik Greenland Fruit Emotions massageolie en face mask uitproberen. Kijk, daar knapt een mens dan weer van op!

Greenland
Greenland is een heerlijk cosmeticamerk met allerlei huidverzorgingsproducten waar je blij van wordt. Alles is bijna 100% natuurlijk en veel producten zijn ook nog eens geschikt voor vegetariërs en veganisten. De geuren zijn perfect op elkaar afgestemd en helpen je helemaal relaxen of juist op te frissen. Bovendien komen de producten allemaal gewoon uit Nederland. Dat is nog eens fijn.

Massageolie
Er is niets heerlijker dan na een lange dag te hebben gestaan, gelopen en gewerkt om je te (laten) masseren. De massageolie van Greenland met papaja en citroen geur is niet alleen heerlijk in gebruik, de zoet/frisse geur pept je ook helemaal op. Maar liefst 99% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en de olie is vrij van parabenen, kleurstoffen, gluten, minerale olië en SLS/SLES. De massageolie glijdt makkelijk over de huid, waardoor je weinig nodig hebt voor een goede massage. Bovendien trekt het lekker in de huid, zodat je huid niet lang vet aan blijft voelen. En ook heel fijn: de aluminiumfles heeft een doseerspray, wat heel handig is voor het verdelen van de massageolie: zo heb je nooit te veel – of te weinig. De massageoliën zijn verkrijgbaar in de geuren papaya-lemon, coconut-tangerine en lime-vanilla.

Gezichtsmasker
Wil je even echt helemaal relaxen? Dan is het tijd voor een maskertje. En de gezichtsmaskers van Greenland zijn echt heel fijn. Er zijn er vier: lime-vanille cream mask (getest), coconut-tangerine mud mask, grapefruit-ginger gelmaskermet abrikozen pitten en papaya-lemon met bamboe scrub. Alle maskers zijn ready to use en geven je gezichtshuid een heerlijke oppepper in slechts 15 minuten. Dat is pas relaxen. Het crèmemasker verzacht en verzorgt de huid van je gezicht optimaal en ruikt ontzettend lekker. Ook de maskertjes bestaan maar liefst voor 96 tot en met 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat geen parabenen of andere kleur- en conserveringsmiddelen. En dat is nog veel relaxter.

De producten van Greenland zijn verkrijgbaar via de website greenlandbodycare.com en diverse drogisterijen en reformhuizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.