vrijdag 20 juli 2018

Lekker een dagje uit in de zomervakantie met korting

Jippie! Heel Nederland heeft zomervakantie. Alle schoolkinderen hoeven even niet naar school. Het is tijd om te genieten van het mooie weer en weer helemaal op te laden voor het komende schooljaar. In de zomervakantie organiseren dierentuinen, pretparken en musea altijd zeer leuke activiteiten. Zo geniet je in Efteling weer van het Negen Pleinen Festijn, waarbij het park in het weekend zelfs tot 11 uur ’s avonds open blijft. In DierenPark Amersfoort geniet je van het grootste kinderfeestje van Nederland. ARTIS organiseert heerlijke, zwoele en vooral gezellige Zoomeravonden op zaterdag. En in het Rijksmuseum kan je meedoen met een spannende Escape Room. Hoewel je graag met je kindjes op pad gaat deze zomervakantie kosten al die uitjes wel geld. En het ene uitje is weer duurder dan het andere. Daarom is het zo fijn om te weten dat je op verschillende plekken mooie kortingen per entreekaart kan vinden. Want zo hou je geld over voor een souvenir of nog een uitje. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries – ARTIS, 2018)

Bestel via Internet

Veel pretparken, dierentuinen en musea vinden het fijn om vooraf hun tickets te verkopen. Als beloning voor de online aanschaf, krijg jij korting. Meestal begint dit bij een euro, maar soms loopt het op tot de helft van de originele entreeprijs dankzij een speciale zomeractie. Check daarom van te voren de website van het uitje van je keuze en koop zo je entreekaartjes. Geen printer voor handen? Geen probleem: bij steeds meer dagjes uit kan een kaartje ook gescand worden vanaf je mobiele telefoon.

Korting via bedrijven

Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die dagjes uit aanbiedingen met korting. Doe je mee met het Kruidvat spaarprogramma? Door je spaarpunten in te leveren ontvang je een kortingscode voor je favoriete dierentuin, pretpark, museum en zelfs bowlingbaan. Ook warenhuis Hema heeft met grote regelmaat verschillende acties voor je met diverse kortingen op de leukste dagjes uit. Soms zelfs compleet met treinreis. En natuurlijk profiteren leden van de ANWB ook van kortingen op de leukste dagjes uit!

Korting via spaaracties

Een van mijn favoriete spaaracties ieder jaar is de Dagje Uit Actie van supermarktketen Jumbo. Tijdens het voorjaar ontvang je bij de boodschappen kortingscodes die je tot en met de Kerstvakantie via de speciale Dagje Uit Actie-webiste of app inlevert voor hoge kortingen. Soms loopt de korting zelfs op tot 15 euro per kaartje! Supermarkt Albert Heijn heeft door het jaar heen verschillende spaaracties voor dagjes uit. Zo zijn er de bekende Efteling-weken waarbij je in korte tijd spaarkaarten vol plakt voor korting op de Efteling. Daarnaast hebben ze ook spaarkaarten voor het tweede kaartje gratis op heel veel dagjes uit. Bankier je via de ING, dan spaar je met je spaargeld voor de zogeheten rentepunten. Hiermee koop je cadeautjes en waardebonnen met korting, maar ook kortingsvouchers voor verschillende musea, pretparken en dierentuinen.

Korting voor het oprapen

Als je weet waar je het moet vinden, dan bespaar je zo veel geld op een heerlijk dagje uit. Ook buiten de vakantieperiode om in de weekenden bijvoorbeeld. Dus plan je dagje uit van te voren en schaf kaartjes aan met korting. Fijne zomervakantie!

Links

Op zoek naar korting via de genoemde kanalen? Check dan:
AH.nl/ahuitjes
ANWB.nl/vrije-tijd/dagje-uit
Dagjeuitactie.nl
ING.nl
Kruidvat.nl/dagjesuit
Tickets.hema.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.