donderdag 12 juli 2018

Zomerfeest in de dierentuinen

De zomervakanties zijn begonnen (bijna voor alle regio’s) en met dit prachtige weer is dat al een feestje. Maar met al die jarige dierentuinen wordt de zomer zelfs nog specialer. Uiteraard organiseren bijna alle dierentuinen gezellige, uitdagende en leuke activiteiten voor jong en oud deze zomer. Drie van deze feestelijkheden zet ik hier voor je op een rij. Maar check altijd de website van je favoriete dierenpark om te zien wat er nog meer te doen is. (afbeelding: Berry de Nijs/Writing Berries)

Verjaardagsfeestjes in DierenPark Amersfoort

Op 7 juli is de Prairie geopend in DierenPark Amersfoort. Je kan dus sinds vorige week zaterdag genieten van dit nieuwe doorloopgebied met prairiehondjes. Deze zomervakantie viert de Amersfoortse dierentuin de 70ste verjaardag met bijzondere kinderfeestjes. Doe een olifantenfeestje of een avonturenfeestje. De kinderfeestjes zijn ook voor volwassenen. Er zijn vijf verschillende feestjes. Om mee te doen is aanmelden verplicht. Geen zin in een kinderfeestje, maar wel in een feest? Kom dan 16 tot en met 19 augustus naar het DierenPark Amersfoort Foodfestival met muziek, foodtrucks en gezelligheid. De feestelijke zomer werd afgelopen zaterdag afgetrapt met een grote feesttaart voor de olifantenfamilie, klaargemaakt door Pierre Wind en 10 kleine hulpchefs.
Voor meer informatie kijk je op DierenParkAmersfoort.nl
(foto: DierenPark Amersfoort)

Strandfeest in Beekse Bergen

Ook Safaripark Beekse Bergen is jarig dit jaar. Het park ziet Abraham en bestaat alweer 50 jaar. Dat is gevierd met onder meer de opening van het Safari Resort, het nieuwe doorloopgebied Edge of Africa en het vernieuwde entreeplein. Tijdens de zomervakantie van 14 juli tot en met 12 augustus is het park lekker lang open, namelijk tot 20.00 uur. Dat is wel zo leuk. Bij Speelland zal vanaf 19 juli iedere donderdag een Beach Party losbarsten, met schminken, een Beachbraai en geopende attracties tot 21.00 uur! Dat wordt lekker lang opblijven.
Voor meer informatie kijk je op BeekseBergen.nl
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries – Safaripark Beekse Bergen)

Chinees feest in Ouwehands Dierenpark

Ze zijn niet jarig, maar vieren wel een feestje, want de Chinese Dagen van Ouwehands Dierenpark in Rhenen komen er weer aan. Op 21, 22, 28 en 29 juli is het feest rondom Pandasia. Professor Panda beantwoordt al je vragen, er is een speciale speurtocht voor de kinderen, je gaat natuurlijk op bezoek bij Wu Wen en Xing Ya en er zijn verschillende shows die met de Chinese cultuur te maken hebben. Ook mythes en legendes komen tot leven. En je mag een wens in de wensboom hangen. En het mooie is, is dat je voor het deelnemen of bewonderen van deze activiteiten geen aparte tickets nodig hebt; ze zijn gewoon bij de prijs van je reguliere ticket inbegrepen.
Voor meer informatie kijk je op Ouwehand.nl
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries – Ouwehands Dierenpark)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.