donderdag 11 mei 2017

Verwen je voeten met Greenland

Het mooie weer komt eraan! Dat betekent lekker naar buiten. Genieten van de zon in je favoriete pretpark of dierentuin. Of misschien ga je wel lekker wandelen met de hond. Ook heerlijk. Aan het eind van zo een dag kun je best last hebben van vermoeide, broeierige voeten. En daarom gebruik je Greenland foot scrub en foot lotion mint lavender. Deze heerlijke producten verfrissen de voeten en verwijderen dode huidcellen. Bovendien worden je voetjes er heerlijk zacht van! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Munt & Lavendel, verfrissend duo
De heerlijk subtiele geuren van munt en lavendel aan de scrub en romige lotion verfrissen de voeten direct. Bovendien heeft het een licht verkoelend (en dus bloedsomloop bevorderend) effect. Je merkt meteen dat je voeten er van opknappen. Zowel de scrub als de lotion brengen gemakkelijk aan op de huid. De lotion trekt snel in, dat is wel zo fijn, want dan glibber je niet weg of blijven pluisjes aan je voeten plakken. De scrub werkt nog beter als je een speciale scrubhandschoen gebruikt. Al na een keer scrubben voelen je voeten een stuk minder ruw aan. En weet je wat helemaal fijn is? De voetscrub en voetlotion zijn beide geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien bevatten ze respectievelijk 98% en 97% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Maak je voeten slipperproof
Met het mooie weer wil ik altijd zo snel mogelijk mijn slippers aan. Maak ook je voetjes slipperproof met deze tips van Greenland Bodycare. Het advies luidt dat je de volgende stappen wekelijks moet doen voor het beste resultaat:
1 Neem een voetenbadje met warm water en gebruik bijvoorbeeld een zeeptablet van Fruit Emotions om je voeten lekker te wassen. Week de voeten ongeveer een kwartiertje in het water.
2 Neem de Fruit Emotions foot scrub en breng deze aan op je voeten. Met de scrubhandschoen en ronddraaiende bewegingen maak je je voeten schoon en glad.
3 Masseer de Fruit Emotions foot lotion in op je voeten. Wissel lange bewegingen af met korte om zo de bloedsomloop te stimuleren. Ook ronddraaiende bewegingen met de klok mee en tegen de klok in helpen. Dat maakt alle spieren lekker los.
Om meteen te starten heeft Greenland vast een leuk setje voor je gemaakt. In een doorzichtig tasje zit de lotion, scrub en een handschoen, klaar om je voeten lekker te verwennen. De consumentenadviesprijs voor dit setje is € 17,50. (foto: Greenland Bodycare)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.