donderdag 27 oktober 2016

Snelle Halloweenkostuums: zet een pruik op

Het is bijna Halloween! Ga je dit weekend nog last minute naar een feestje of pretpark met enge avondopenstelling, maar weet je niet hoe je je wilt verkleden? Ren dan naar de Action, Xenos, budget cadeauwinkeltje of de feestwinkel en… koop een pruik! Met een pruik kom je namelijk al heel ver als het gaat om het veranderen van je uiterlijk. Bovendien hoeft een pruik niet altijd veel te kosten. En dat is dan weer leuk voor je portemonnee. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Krullen, steil of toch gekke kleuren?
Met een grijze pruik vol warrig haar hoef je alleen nog maar een stofjas aan of schort om en je bent een verstrooide professor. Met gek gekleurde lokken kun je zijn weggelopen uit een tekenfilm. Of misschien wil je wel eens een keer superkort haar. Haal je innerlijke Rastafari naar boven en draag een pruik met dreadlocks, al dan niet met kralen, of tover jezelf om tot een femme fatale met lang zwart haar. Een duotoon pruik combineer je met een diadeem met kattenoortjes en je zou zo uit een Manga strip kunnen komen. Een beetje schmink of make-up maakt je look af en zo kun je gewoon in je favoriete jurkje, pak, top, jeans, legging, T-shirt of sportkleding Halloween vieren!


regenboogpruik van de So Low, zwart met blauwe pruik en tijgeroortjes van FeestwinkelXL en glitterhoedje diadeem en blauwe pruik van Action en Xenos

Snelle kostuums & enge nagels
Op de website heb ik de voorgaande jaren ook nog leuke kostuum en make-uptips gegeven. Ik vat ze nog even voor je samen:

30 oktober 2012
Halloween: tijd voor enge ogen

Een groots effect bereik je ook door gekleurde lenzen te gebruiken of lenzen met een griezeleffect. Wat dacht je van gele kijkers met het Batman logo of juist enge witte lenzen… Of jaag de mensen de stuipen op het lijf met bloeddoorlopen lenzen. Je leest alles over deze lenzen in het artikel: Halloween: tijd voor enge ogen.

29 oktober 2013
Halloween: Scary-cure met imPress

Wil je voor Halloween van die lange enge Heksennagels met een mooi motiefje erop, maar willen je eigen nagels niet zo lang groeien of ben je geen kei in het zelf aanbrengen van nailart? Niet getreurd, want je eigen scary-cure maak je gewoon met de kunstige kunstnagels van imPress. Lees er alles over in het artikel Halloween: Scary-cure met imPress.

31 oktober 2014
Happy Halloween! Last minute kostuums

Aaaa, je bent uitgenodigd voor een Halloween feestje en je hebt niets om aan te trekken! Geen paniek. In je kledingkast hangt vast wel iets waarmee je een kostuum kunt maken. In het blog Happy Halloween! Last minute kostuums geef ik een paar tips voor kostuums die gewoon in je kledingkast hangen.

30 oktober 2015
Halloween make-up tips

Zwarte nagels of zwarte lipstick op je lippen, vermengd met een beetje karmozijn rood… het ziet er angstaanjagend uit. Als meisje of vrouw zijnde kun je voor Halloween leuk experimenteren met die kleuren oogschaduw, lipstick en nagellak die je niet zo snel doordeweeks zal dragen. Laat je fantasie de vrije loop of laat je inspireren door de make-up tips in Halloween make-up tips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.