vrijdag 1 april 2016

1 miljoen paaseitjes, constructie Apenheul koffieplantage & 1 april grappen

Vandaag is het 1 april en de grappen rollen de hele dag al over Facebook. Zo plaatste Zeehondencrèche Pieterburen dat je vanaf vandaag ook met zeehondjes mag zwemmen in het opvangcentrum. En Gmail had een Minion Mic Drop gif die je met je e-mails mee kon sturen. Deze grap liep echter uit de hand door een misprogrammering en is al snel weer verwijderd. Verder was Burgers Zoo je lolbroekende collega’s alvast voor. ‘Wil je meneer De Leeuw even op dit nummer terugbellen?’ betekende dat je Paul de Leeuw aan de lijn kreeg bij de Arnhemse dierentuin. Het gaat hierbij om een opname, die je op de website van AD.nl kunt terugluisteren. Onderstaande berichten zijn in ieder geval géén 1 april grappen. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Apenheul haalt meer dan genoeg geld binnen voor koffieplantage
Een paar weken geleden kon je hier op Writing Berries lezen dat Apenheul hulp nodig had voor de wederopbouw van de koffieplantage in Peru. Dankzij heel veel donaties kan de wederopbouw snel beginnen, ruim op tijd voor de oogst van de koffiebonen. Het doelbedrag was € 24.770, maar daar zijn de donateurs ruim overheen gegaan. Op moment van schrijven staat de teller op € 35.642! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Wereldrecord Paaseieren rapen in Plopsa België
In het artikel met daarin de leukste Paasuitjes van vorige week vrijdag kon je lezen over het record Paaseierenrapen dat de Plopsa-parken wilden gaan behalen. Er waren er 1 miljoen verstopt en er werden uiteindelijk 972.188 eitjes teruggevonden in het park. Een nieuw wereldrecord! Het eieren rapen vergde wat organisatorisch talent van de parkmedewerkers, maar het was afgelopen Paasweekend een groot feest voor kinderen en ouders. (foto: Plopsa)

Meer weten over 1 April? Lees ook 1 April! op Writing Berries

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.