zondag 24 april 2016

Snor Voorjaarsfeest: gezelligheid & workshops

De Utrechtse Uitgeverij Snor is bekend van het uitgeven van tal van grappige boeken en doe-boeken. Ieder jaar presenteren zij bij het Snor Festival de Wereld van Snor op hun eigen unieke wijze. Vandaag – 24 april van 12:00 tot 18:00 uur – kun je genieten van het Snor Voorjaarsfeest bij Molen De Ster vlakbij Utrecht Centraal Station. Met leuke activiteiten, muziek en lekker gezond eten. Kom je ook nog een feestje vieren? (foto's: Berry de Nijs/Writing Berries)

Een molen vol workshops
De oude houtzaagmolen is vandaag omgetoverd tot een knutselhal waar iedereen – groot en klein – de creativiteit volop de ruimte kan geven. Leer zeefdrukken, schrijf je naam in calligrafie letters of bouw mee met je eigen binnenstad. Er zijn ook workshops voor (aanstaande) mama’s en een gezellige babyspeelhoek. Leer borduren in kruissteek of versier je eigen Snor-tas. De geweldige ambiance van de houten molen draagt bij aan de knusse sfeer en biedt veel ruimte voor de grote diversiteit aan doe-activiteiten.

Circus in het zonnetje
De Wereld van Snor is net een groot circus vol bijzondere mensen. Daar hoort natuurlijk een piste bij waar kinderen kennis kunnen maken met acrobatiek en een clown die mooie ballondieren maakt. Maar er is meer te doen. Zo kun je buiten lekker eten en je eigen pizza versieren (met of zonder insectentopping) of neuzen op de gezellige #Bloggersmarkt. Daarnaast maak je kennis met auteurs van de Snor-boeken, de Snorren zelf en de overheerlijke en eerlijke Snor-chocola…

Wereld van Snor
Heb je geen tijd om vandaag naar het Snor Voorjaarsfeest te gaan? Kijk dan ook eens op DeWereldVanSnor.nl en ontdek de leukste boeken over eten, mama of papa worden, zelf groenten verbouwen, de Utrechtse binnenstad, barbecueën voor vrouwen (en mannen), knutselideeën, dieren en nog veel meer! Of dompel je onder in de Wereld van Snor tijdens het Snor Festival komende nazomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.