woensdag 6 april 2016

Geniet van moois in eigen land

De Vakantiebeurs is natuurlijk de ideale plek om je droomvakantie naar tropische oorden te ontdekken. Maar dat niet alleen. Het is ook een plek om vakanties te ontdekken in eigen land. Om mijn ontmoetingen van de Vakantiebeurs af te sluiten lees je vandaag meer over vakantie en vrijetijdsbesteding in eigen land. Wat dacht je van een heerlijke vakantie in Duinrell Wassenaar, lekker wandelen door natuurschoon met de Sticht Gooise Wandelsportbond of een heerlijk verblijf terug naar de natuur op de Geitenkaasboerderij & Camping De Brömmels. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Duinrell – daar kikker je van op
Waarschijnlijk is Duinrell vooral bekend van het Tikibad en het gezellige pretpark met veel waterattracties, maar wist je dat het ook een bungalowpark heeft? Op de uiterst gezellige stand van Duinrell konden kinderen lekker springen als een kikker in het luchtkasteel en leerden ouders en andere geïnteresseerden meer over de campingfaciliteiten en de gezellige Duingalows. Net als bij andere pretparken met een eigen bungalowpark, krijg je bij verblijf op de camping of in een Duingalow altijd toegang tot het pretpark en het Tikibad. Op de website van het park vind je alle voorwaarden en mogelijkheden natuurlijk. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

De paden op, de lanen in – Wandelen
door Nederland

Hou je van wandelen en mag je graag lange tochten maken door de vrije natuur? Dan ben je bij de Nederlandse Wandelsport Bond aan het juiste adres voor georganiseerde wandeltochten en routes die je zelf kunt ontdekken. De Sticht Gooise Wandelsportbond (SGWB) promootte op de beurs de verschillende mooie tochten die dit jaar op het programma staan. Verken Amersfoort op 24 en 25 juni tijdens de Amersfoortse 2daagse of de SGWB Zomertocht door Soest op 6 augustus. Er zijn verschillende soorten wandeltochten die je kunt maken. Misschien is het wel te combineren met een vakantie in de buurt. (foto: SGWB)

Geitenkaasboerderij & camping
De Brömmels

Wil je wel eens zien hoe geitenkaas gemaakt wordt? ’s Morgens wakker worden met de geluiden van de boerderij en spelen in een wei vol wilde bloemen? Geitenkaasboerderij & Camping De Brömmels in Winterswijk. Kies voor een lodge of zet je tentje neer en geniet van het weiland. In de winkel geniet je van verse geitenkaas en andere producten die op de boerderij zelf gemaakt worden. Van de lente tot en met de herfst kun je genieten van de veranderende omgeving en natuurlijk de lekkernijen die daarbij horen. Kijk op de website voor boekingen en meer informatie. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.