dinsdag 26 april 2016

Leukste Uitje van Zuid-Holland

Deze week in het Leukste Uitje van… staat Zuid-Holland centraal. Een grote provincie die zeker veel leuke uitjes bevat, zo kwam ook zeker naar voren tijdens de uitreiking van de prijzen voor Het Leukste Uitje van Nederland. De drie uitjes die met goud, zilver en brons werden geĆ«erd zijn in ieder geval ook zeer uiteenlopend qua soort uitjes. Maar alledrie hebben ze uiteraard zo hun eigen charmes. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

1. Wellness Resort Elysium
Een dagje helemaal tot jezelf komen, dat doe je bij Wellness Resort Elysium in Bleiswijk. De prachtige baden, zowel binnen als buiten, de heerlijke behandelingen en natuurlijk de weldadige sauna geven je een herboren gevoel! Wil je niet naakt? Dan ga je toch op een van de badkleding dagen. Na een dagje Wellness Resort Elysium kun jij er weer helemaal tegenaan. Geen wonder dat de ANWB-leden dit een perfecte nummer 1 vonden voor Zuid-Holland. (foto: Wellness Resort Elysium)

2. Archeon
Ga je mee terug in de tijd naar de Middeleeuwen? Wil je vechten met ridders of lekkere ambachtelijke pannenkoeken eten in ’t Klooster? Of beleef de prehistorie en de Romeinse tijd, gewoon tijdens een bezoekje aan het Archeon. Het interactieve openluchtmuseum in Alphen aan de Rijn biedt vertier voor jong en oud en er valt het hele jaar door iets nieuws te ontdekken, dankzij nieuwe workshops, shows, tentoonstellingen en meer. Dat wordt genieten met het hele gezin. (foto: Archeon)

3. Kinderboerderij de Goudse Hofsteden
De Kinderboerderij is voor veel kinderen de plek waar ze voor het eerst in aanraking komen met schapen, koeien, geiten en kleine knuffeldieren, zoals cavia’s en konijnen. Op Kinderboerderij de Goudse Hofsteden kunnen kinderen veel leren over deze dieren van de verzorgers. Ook mee helpen met voederen en verzorgen van de dieren is mogelijk. De Goudse Hofsteden is gevestigd in een oude monumentale boerderij uit 1900 en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Vier je kinderfeestje, kom met de BSO, organiseer een schooltripje of ga gewoon lekker met de kinderen genieten van deze leuke, gezellige en vooral educatieve Kinderboerderij aan de rand van Gouda. (foto: Kinderboerderij de Goudse Hofsteden)


Alle winnaars van Zuid-Holland op een rijtje van links naar rechts: Jack Veldman, Archeon, Hester van der Bos, Elysium en Hans Hoeve, Kinderboerderij de Goudse Hofsteden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.