woensdag 12 oktober 2022

Herfstvakantie: griezelige dagjes uit πŸŽƒ

Het is oktober en dat is een maand vol activiteiten (jawel, morgen zet ik er heel wat voor je op een rijtje). Een van die feesten is Halloween. Er mag weer lekker worden gegriezeld. Dat is een heel goede combinatie met de aanstaande herfstvakantie. Hou je wel van een beetje griezelen? Dan zijn deze uitjes echt iets voor jullie. Lees daarom snel verder en ontdek de griezelige uitjes voor het hele gezin. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

BOEH! In de Zoo Dierenrijk

Voor het eerst geniet je in Dierenrijk van BOEH! In de ZOO. Lekker griezelen van 15 tot en met 30 oktober voor het hele gezin. Tijdens BOEH! In de ZOO zijn er allemaal leuke, maar spookachtige activiteiten om te ondernemen. Dwaal door een doolhof, sluip door een spooktunnel en sta oog in oog met vogelverschrikkers tijdens de Spooky Speurtocht. Van 22 tot en met 30 oktober kun je zelfs meedoen met het pompoenen snijden. O en check ook het Halloween pompoenen fotopunt! En wil je nog meer genieten in de herfstvakantie? Dan kun je ook een combi-ticket kopen voor Dierenrijk en ZooParc Overloon waar je geniet van de Dino Weken. Voor meer informatie ga je natuurlijk naar Dierenrijk.nl. (foto: Dierenrijk)

Nacht- en Halloweenklimmen bij Fun Forest

Klimbos Fun Forest organiseert in oktober speciale, spannende avonden voor Nacht- en Halloweenklimmen. Wat houdt dat in? Dat je in het donker met een lampje op de helm het klimbos in gaat natuurlijk! Klimmen is sowieso al een uitdaging en in het donker wordt het helemaal een avontuur. Gelukkig zijn de bomen sfeervol verlicht. En… is dat toch nog niet spannend genoeg, dan kun je ook gaan Halloweenklimmen. Dan zijn de bossen ook nog eens bevolkt door allemaal griezels. Nachtklimmen is voor iedereen vanaf 6 jaar, het Halloweenklimmen vanaf 12 jaar. Het Nachtklimmen bij Fun Forest vindt plaats in Amsterdam (28 oktober), Almere, Rotterdam en Venlo (29 oktober). Het Halloweenklimmen vindt plaats in Almere en Rotterdam (28 oktober) en in Amsterdam (29 oktober). Voor meer informatie kijk je natuurlijk op FunForest.nl. (foto: Fun Forest)

Halloween Days & Nights in Toverland

Kom genieten van Halloween in Attractiepark Toverland op een heel bijzondere manier. Overdag zijn het de Halloween Days waarbij het hele gezin met kinderen tot en met 12 jaar op en top genieten van familievriendelijk griezelen dankzij onder meer de Pumpkin Farm of bij de nieuwe show Bodega MΓ‘gica. Zin om echt los te gaan met allerlei griezels die je in verschillende scare zones aan het huiveren maken? Dan ga je naar de Halloween Nights (vanaf 12 jaar). De Halloween Days vinden plaats op 8 en 9 oktober, 15 en 16 oktober, 22 tot en met 31 oktober en 5 en 6 november. Bezoekers genieten van de Halloween Nights op 8 oktober, 15 oktober, 22 tot en met 24 oktober, 26 tot en met 31 oktober en 5 november. Tijdens de Halloween Nights is Toverland geopend tot 23:00 uur, met de vuurwerkshow om 22:45 uur. Ook zijn alle attracties geopend. Je leest er meer over op Toverland.com. (foto: Attractiepark Toverland)

Happy Halloween in Park Tivoli

Zin om op 15, 16 en 22 tot en met 28 oktober 2022 geniet je in een prachtig herfstig Park Tivoli van Halloween. Naast de diverse attracties en speeltoestellen, geniet je samen van diverse Halloween activiteiten voor jong en oud. Zo heeft Bomenfluisteraar Wout de hulp van alle kinderen nodig om de vloek van de Bomenheks te verbreken en Tiffi en Toffi zijn aanwezig in het park voor een Meet & Greet. In het laatste openingsweekend van het pretpark (29 en 30 oktober) is geen Halloween entertainment aanwezig, maar is het park natuurlijk nog wel heel gezellig en (een beetje) griezelig aangekleed. Ook zijn Tiffi en Toffi aanwezig om dit feestje met je te vieren. Voor alle activiteiten en tickets ga je naar ParkTivoli.nl. (foto: Park Tivoli)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.