vrijdag 23 november 2018

WILDLANDS zoekt kinderen voor de Kinderraad

KINDEREN (en ouders) van Nederland opgelet: heb jij altijd al willen meedenken over het wel en wee van een dierentuin? Heb je een mening over welke dieren je zou willen zien en hoe een schoolreisje er uit zou moeten zien? Ben je niet bang om je mening te geven en ben je een paar keer per jaar beschikbaar om mee te komen praten? Dan is WILDLANDS in Emmen op zoek naar jou. Want vanaf 1 januari 2019 start de Kinderraad van Advies en er zijn tien plaatsen beschikbaar. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries – WILDLANDS november 2018)

Op naar een nog leuker dierenpark

Het samenstellen van een Kinderraad van Advies is een van de maatregelen die het park gaat nemen om WILDLANDS nog leuker en aantrekkelijker te maken voor het publiek. Kinderen weten heel goed wat ze leuk vinden aan het park, maar ook wat er nog beter kan. De Kinderraad van Advies zal vier keer per jaar met de directie om de tafel gaan zitten. Zij mogen zelf punten op de agenda zetten, maar ook meepraten over wat de directie van WILDLANDS zelf zou willen doen. De notulen van deze vergaderingen worden uiteraard gedeeld met andere belangstellenden via de website van WILDLANDS. De kinderen die in de adviesraad komen krijgen een opvallende pet en visitekaartjes.
Er gaat heel wat
gebeuren in WILDLANDS


Solliciteer voor 15 december 2018

Heb je een kind dat in bezit is van een abonnement op WILDLANDS, jonger dan 16 jaar en die een mening heeft over het ontwikkelen van de dierentuin? Dan is WILDLANDS op zoek naar jouw zoon of dochter. Stuur de sollicitatie in naar het park voor 15 december. De sollicitatie mag op verschillende manieren worden gedaan. Zo kan je kind een filmpje insturen, een fotoverslag, een tekening en natuurlijk wel een brief erbij. De leukste, meest enthousiaste, grappigste of brutaalste sollicitaties ontvangen een uitnodiging voor een gesprek. Aan de hand daarvan worden tien kinderen gekozen die plaats mogen nemen in de Kinderraad. Voor vragen en het toesturen van sollicitaties mail je naar kinderraad@wildlands.nl. Heel veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.