donderdag 22 november 2018

Sinterklaasuitjes voor aankomend weekend

Sinterklaas en zijn Pieten hebben het er maar weer druk mee dit jaar! Ze hollen van het ene pretpark naar het andere dierenpark om alle kinderen blij te maken met een spelletje en een handvol pepernoten. Gelukkig helpt de magie van het feest mee om Sinterklaas van het ene naar het andere einde van Nederland te brengen. Heb jij zin in een gezellig Sinterklaasfeestje in een gezellige, sfeervolle omgeving? Misschien zijn deze Sinterklaasuitjes dan wel perfect voor jou. En check ook de activiteiten voor het komende weekend van jouw favoriete pret- en dierenpark. Want wie weet staat Sinterklaas daar ook wel op je te wachten! (afbeelding: Pixabay.com)

25 november Sinterklaasfeest Park Tivoli

Vanaf zaterdag 24 november begint Winter Tivoli weer in Amusementspark Tivoli. De attracties zijn gesloten, maar er is wel een speciaal winterprogramma en een ijsbaan. Iedere woensdagmiddag, zaterdag en zondag kan er volop geschaatst en gespeeld worden. Aankomende zondag komen Sint en Pieten ook langs voor het altijd leuke Tivoli Sinterklaasfeest! De Grote Sinterklaasshow gaat samen met leuke activiteiten en lekkernijen. Kom ook Sinterklaas de hand schudden. (foto: Park Tivoli)
www.parktivoli.nl

24 & 25 november en 1 & 2 december Landgoed van Sint

Pretpark Duinrell geeft komend weekend en het weekend voor Sinterklaas het hele park uit handen aan Sinterklaas en zijn Pieten. Het heet dan ook even geen Duinrell, maar het Landgoed van Sinterklaas. Kom naar het Huis van Sinterklaas, zing mee met het grote SiSaSinterklaasconcert en dans met de Pieten tijdens de Pietenparade. En ja, afhankelijk van het weer zijn er ook attracties geopend in het park. Misschien gaan jij en je kinderen wel met een paar Pieten in de achtbaan! (foto: Duinrell)
www.duinrell.nl

24 & 25 november Park van Sint

Ouwehands Dierenpark is in volle voorbereiding op het Chinese lichtfeest China Light, maar dat neemt niet weg dat Sinterklaas weer van harte welkom is in het park. Beleef ook aankomend weekend weer Het Park van Sint. Bak je eigen pepernoten in de Pepernotenfabriek, dans met de Pieten op de toffe PietenParty en ga op de foto met het liefste paard van Nederland: Amerigo. Sinterklaas is er zelf natuurlijk ook bij, tijdens de grote Sinterklaasshow wordt hij verwelkomt door groot en klein. Tussen de festiviteiten door ga je even op bezoek bij Wu Wen en Xing Ya, bij de beren in het Berenbos of klim en klauter je bij de gorilla’s in de Gorilla Experience. (foto: Ouwehand)
www.ouwehand.nl

24 november Pepernoten en Pieten in het Park

Natuurlijk krijgen de dieren in DierenPark Amersfoort ook weer een cadeautje van Sinterklaas en zijn Pieten. Dat vinden ze maar al te leuk. Ook vinden de Pieten het geweldig om met jou alle Klim Alles Routes te doen. Tijdens Ontmoet de Dierverzorger op zaterdag 24 november worden de beer, maki’s, olifanten en tijgers getrakteerd op lekkers. En ja, de bezoekers natuurlijk ook. Want de Pieten nemen ook lekkere pepernoten voor iedereen mee. (foto: DierenPark Amersfoort)
www.dierenparkamersfoort.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.