dinsdag 13 november 2018

Holland succesvol gepromoot in Londen dankzij Keukenhof

De World Travel Market in Londen is een van de grootste toeristische vakbeurzen in Europa. Hier komen veel toeristen die uitjes zoeken in de rest van Europa. Op zo een druk bezochte beurs, mag Nederland niet ontbreken. En daarom organiseerde Keukenhof en de Tourism Group International samen een Holland stand waarbij de Hollandse iconen van klompen, molens en tulpen uiteraard niet mochten ontbreken. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries – Keukenhof)

Voor het eerst privaat initiatief

De beursdeelname werd dit jaar voor het eerst georganiseerd door 33 toonaangevende bedrijven in het toerisme in Nederland, omdat het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen had aangegeven geen Holland stand meer te willen organiseren. Dat kon natuurlijk niet. Want de World Travel Market London is een van de meest toonaangevende vakantie vakbeurzen van Europa en daar moet Nederland natuurlijk vertegenwoordigd zijn.

Groot succes

Het initiatief pakte goed uit, want de Holland stand was zeer succesvol en trok veel belangstellenden. De deelnemende bedrijven aan het Holland Paviljoen bestond onder meer uit touroperators, hotels, attracties, toeristische destinaties en vervoersmaatschappijen. Uiteraard stonden de echte Hollandse iconen in het paviljoen centraal. Dankzij de World Travel Market London verwachten de Nederlandse bedrijven nog meer toeristen in Europa naar ons landje te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.