donderdag 1 maart 2018

Bijzonder: Schaatsen in DierenPark Amersfoort

De Siberische Beer (zoals het koude weer liefkozend wordt genoemd) heeft iets bijzonders gedaan. De expeditie rivier in DierenPark Amersfoort is door zijn ijskoude adem bevroren. De ijsmeesters van het park hebben het getest en… nu mag er op geschaatst worden! Uniek in Nederland, schaatsen op natuurijs in de dierentuin. (foto: DierenPark Amersfoort)

Vrijdag 2 maart & Zaterdag 3 maart

Haal je schaatsen uit het vet en ga vrijdag 2 en zaterdag 3 maart lekker naar DierenPark Amersfoort om te schaatsen over de rivier waar je normaal met een waterfiets doorheen klieft. Je hoeft niet bang te zijn last te hebben van de dieren. De giraffen, zebra’s en aapjes zitten met dit koude weer namelijk binnen in het stro.

Schaatspret

Het is verstandig om je eigen schaatsen mee te nemen naar het park, want er zijn maar een beperkt aantal schaatsen te leen. Je mag alleen met je schoenen op het ijs als je een kind begeleidt. Kinderen en volwassenen moeten op het ijs handschoenen dragen, een muts of helm is wenselijk. Hoewel je hond van harte welkom is in het park, mag hij niet met je mee op de ijsbaan. Dit is overigens ook beter voor je hond.

Meer voorjaarsvakantiepret

Als je dan toch in DierenPark Amersfoort bent, neem dan ook een kijkje bij het laboratorium en de Poep & ZOO route. Zoals ieder jaar zit er een luchtje aan de voorjaarsvakantie. Je leest er meer over in Hallo? Hallo? Wie stinkt daar zo?.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.