vrijdag 9 februari 2018

Top 3 Leukste Uitje van Drenthe

Deze week in de Top 3 Leukste Uitje van… staat de top 3 van Drenthe in de spotlight. De top 3 van vorig jaar is op zijn kop gezet en er staat nog maar één uitje van vorig jaar in. Maar dat wil niet zeggen dat de rest de titel Leukste Uitje niet verdiend. Dit jaar vind je in de top 3 een wellness resort, een attractiepark en een klimpark. Ben je nog op zoek naar een leuk uitje voor het weekend of de aanstaande Voorjaarsvakantie? Ga dan eens naar een van deze drie top uitjes in Drenthe! (afbeelding: Berry de Nijs/Writing Berries)

1: Outdoor Grolloo Klimpark

Klim naar grote hoogte in de bossen van Grolloo, want het Leukste Uitje van Drenthe is Outdoor Grolloo Klimpark. De vele klimparcoursen bieden voor jong en oud de perfecte uitdaging. Het mooiste is dat er voor diverse leeftijden en klimniveaus verschillende tochten zijn. Zo is klimmen voor iedereen hartstikke leuk. Outdoor Grolloo Klimpark is zeer geschikt voor kinderfeestjes, familie-uitjes en teambuilding met je collega’s. (foto: Outdoor Grolloo Klimpark)

2: SpaWell

Tijd om te ontspannen en wil je dat in Drenthe doen? Dan ga je naar wellness resort SpaWell in Peize. Bij SpaWell geniet je van diverse sauna’s, zoals een filmsauna, Finse sauna en een panorama sauna met een spectaculair uitzicht. Geniet van het binnen- en buitenbad, het zoutwaterbad en warme voetenbad en kom echt helemaal tot rust. Laat je lekker verwennen met een hapje en drankje in het restaurant en relax in de relaxruimte bij de open haard. Ben jij toe aan een dagje wellness? Bij deze nummer 2 van Drenthe word je heerlijk in de watten gelegd. (foto: SpaWell)

3: Drouwenerzand Attractiepark

Gezakt van nummer 1 naar 3 dit jaar, maar toch nog in de top 3 aangekomen. De hekkensluiter dit jaar is Drouwenerzand Attractiepark. Dit is het goedkoopste attractiepark van Nederland. De entree is zelfs inclusief eten en drinken. Het attractiepark is heel overzichtelijk en de vele attracties geven duidelijk aan of het geschikt is voor je kind. Er is zelfs een bungalowpark zodat je kan blijven overnachten. (afbeelding: Drouwenerzand Attractiepark)


De winnaars van Drenthe met de algemeen directeur van de ANWB Frits van Bruggen (foto: ANWB)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.