woensdag 21 februari 2018

Hallo? Hallo? Wie stinkt daar zo?

Voor kinderen is er niets zo grappig als poep. Je hoeft het woord maar te zeggen en ze rollen schaterend over de grond. Maar poep is ook wel een heel serieuze zaak. Want aan de hand van de uitwerpselen van dieren (en jezelf) kun je zien of er genoeg voedingsstoffen worden opgenomen. Poep is ook belangrijk in de voedselketen wat apen pluizen graag een olifantendrol uit om nog lekkere stukjes eten eruit te halen. Hoe interessant poep is, dat ervaar je deze voorjaarsvakantie weer in DierenPark Amersfoort. (foto: DierenPark Amersfoort)

Je kan er een hoop doen

Poep & ZOO wordt al meerdere jaren achtereen georganiseerd in het Amersfoortse dierenpark. Ieder jaar is het weer een feestje in het park en het wordt ook ieder jaar steeds leuker en grootser aangepakt. Dit jaar ligt er een poepbruine loper door het park. Als je deze volgt kom je bij verschillende wcpotjes uit. Deze wc’s hebben leuke verrassingen en weetjes voor je in petto. Ook is er een waar poeplaboratium waar je op ontdekking gaat. Enne… durf jij je neus in de stankwand te steken? Of ga je toch het pad van de schijters op en laat je alle poepfeitjes en de Grote Poepshow aan je voorbij gaan?

Uit eigen ervaring weet ik hoe leuk het is om deze routes te doen. Een echte aanrader. Helemaal met kinderen erbij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.