donderdag 22 februari 2018

Belle & het Beest in Museum Speelklok

Een betoverd kasteel, een beest als huisbaas en een mooi meisje wiens liefde hij wil winnen om de betovering te doorbreken. Belle & het Beest is een prachtig sprookje over liefde en dat er veel moois kan schuil gaan onder een monsterlijk uiterlijk. Dit prachtige verhaal is door velen al vertolkt. Maar zoals het wordt verteld in Museum Speelklok in Utrecht, zo heb je het vast nog niet beleefd.
(afbeelding: Museum Speelklok)

Op herhaling

Behalve dan als je in de Kerstvakantie het sprookje bent gaan bewonderen in het muzikaalste museum van Nederland. De vertelling was zo een succes dat Museum Speelklok de voorstelling nog een keer gaat opvoeren tijdens de voorjaarsvakantie. Zal Belle de betovering verbreken voordat het muziekdoosje stopt met spelen…

Wanneer te zien?

Iedere dag vanaf 24 februari is het sprookje te beleven. Doordeweeks zijn er twee voorstellingen om 14:00 en 15:00 uur en in het weekend geniet je om 14:00 uur van de bijzondere voorstelling. De duur is ongeveer 45 minuten. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar. Om de voorstelling te mogen bijwonen betaal je € 4,50 extra op de reguliere toegangsprijs. Wil je meer weten of online meteen je tickets bestellen? Kijk dan op MuseumSpeelklok.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.