vrijdag 20 oktober 2017

Happy Halloween met essence

Vorige week plaatste ik een inspiratieblog voor het versieren van je huis met Halloween, deze week versier je jezelf… met ontzettend leuke make-upjes van essence. Let wel op: het gaat hier om een limited trend edition en het is dus maar zeer beperkt verkrijgbaar bij Kruidvat. Ook zijn er meer producten binnen de lijn verkrijgbaar dan ik hier laat zien. Dit zijn echt mijn favorieten uit de lijn Bootiful Nights. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Zwart & wit
Halloween is natuurlijk een feest van de nacht, daarom zie je in deze trend edition vooral zwart en wit voor. Een echte eyecatcher is het trio oogschaduwpalette met zilvergrijs, wit en zwart (No Tricks, Just Treats). Daar kun je heel mooie smoky eyes mee maken. Ook voor je ogen zijn de schattige kattenwimpers – met snorharen! Deze nepwimpers (Hello Queen and Pumpking) zijn herbruikbaar, dus berg ze na gebruik goed op. Laat je ogen of lippen stralen met de You Look Bootiful Tonight duo potlood in zwart met wit. Wil je je gezicht nog een griezelig tintje geven? Gebruik dan de (s)cream contouring set (Too Cute to Spook) in zwart en wit. Met de zwart en witte make-up sponsjes (The Boo Crew) breng je het heel gemakkelijk aan. Maak je look af met een liquid matt lipstick in zwart genaamd No More Bat Days.


Een beetje kleur
Is het je allemaal een beetje té zwart met wit in je gezicht, dan breng je een beetje kleur aan. Speciaal voor deze limited editie is er gekozen voor donkerblauw/paars als liquid matt lipstick genaamd Where Did I Park My Broom? en een bloedrood genaamd You Make My Heart Go Boo. De bloedrode/bordeauxachtige kleur is met een intens zilver gecombineerd in het duo potlood met de naam I’m A Ghost Writer. In combinatie met zwart en wit springen deze donkere kleuren er hartstikke uit.

Heksennagels
Je Halloween is niet compleet zonder griezelige funicure. Hiervoor heeft essence drie kleuren nagellak met zilveren heksenhoedjes uitgebracht, namelijk I Witch You Were Here (zwart), Dawn Of The Red (bloedrood) en Let’s Boo-Gy Woogy (wit). Samen met de zelfklevende griezeloogjes en glow in the dark nagel decoratie creëer je zo een bijzondere funicure. Een echte must have is de glow in the dark topcoat (Witch Out The Light). Combineer deze pompoengetinte topcoat met lichte kleuren nagellak, hou ze even bij de lamp en doe dan het licht uit: WAUW!


Mijn must haves
Behalve de (s)cream contouring set, de matte liquid lipsticks en de rode nagellak heb ik vrijwel de hele set in huis gehaald. Sponsjes zijn nooit weg en zeg nu zelf: die kattenwimpers zijn gewoon té leuk om te hebben. De glow in the dark topcoat is superleuk en geeft kleine pompoenkleurige reflecterende deeltjes af aan je nagels en het werkt echt. De potloden zijn lekker vettig, waardoor ze met gemak over je huid glijden – dat is ideaal. En de lange op heksenhoedjes lijkende doppen van de nagellak zijn heel fijn: het geeft zeer veel steun bij het lakken van je nagels. Ik heb nu al zin om aan mijn Halloween make-up te beginnen…

Happy Halloween!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.