maandag 30 oktober 2017

Allemaal instappen! De Goedgemutste Breitrein rijdt weer!

Ga jij aankomende woensdag 1 november naar de KreaDoe in Utrecht? Neem dan eens de trein. Wie weet kom je op het traject Eindhoven naar Utrecht de breisters van Innocent en het Nationaal Ouderenfonds tegen. Zij leren je in de speciale breicoupe met liefde hoe je een mutsje (of twee, drie) breit voor eenzame ouderen. Je kunt de afgemaakte mutsjes bij de breisters meteen achterlaten. Wel zo fijn, want daarmee help je eenzame ouderen. En Innocent zet weer een mutsje extra op de teller voor de De Goedgemutste Breicampagne. (foto: Nationaal Ouderenfonds)

Stap ook in
Allemaal instappen want de trein vertrekt al snel! Stap 1 november ook op de Goedgemutste Breitrein in Eindhoven en rij mee naar Utrecht. De meesterbreisters nemen ook plaats in deze trein en zullen geduldig beginnende en al ervaren breiers en breisters de kneepjes van het kleine mutsjes breien bij brengen. Onder de meesterbreisters is onder meer de 88 jarige mevrouw Ottevanger. Haar motto: Als je breit, dan heb je iets te doen en ben je niet eenzaam. Naast dat het heel gezellig wordt, is het ook goed dat je meebreit (of haakt), want met de opbrengst van de verkochte Goedgemutste Innocent smoothies gaan 20 eurocent naar het goede doel. Met de opbrengst kan het Nationaal Ouderenfonds leuke dingen doen voor eenzame ouderen. Zoals een kerstdiner organiseren of een gezellig avondje uit.

Trein gemist? Brei gewoon mee!
O nee! Heb je de Goedgemutste Breitrein gemist of kun je niet mee? Niet getreurd! Je kan je creaties gewoon tot en met 8 december insturen naar:
Pantar, t.a.v. de Goedgemutste Breicampagne
Antwoordnummer 1181
1110 VB Diemen

Kijk ook eens op de Facebook pagina van Goedgemutst breien en haken voor patronen of details of check Goedgemutste Breicampagne: brei kleine mutsjes voor eenzame ouderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.