vrijdag 6 oktober 2017

Feest bij HEMA met Jip & Janneke

De leukste vriendjes van HEMA? Dat moeten toch wel Jip & Janneke zijn. De buurkindjes zijn gecreëerd door Annie M.G. Schmidt en op iconische wijze getekend door Fiep Westendorp. De verhalen en tekeningen spelen een rol in menig kinderleven. HEMA mag zich al 25 jaar trotse partner noemen van Fiep Westendorp. In 1992 gingen zij namelijk een samenwerkingsverband aan waarbij HEMA als enige in Nederland de tekeningen van Jip & Janneke mag gebruiken op kleding, speelgoed, accessoires en zelfs etenswaren. Om het heuglijke feit te vieren dat Jip & Janneke al 25 jaar kind aan huis zijn bij HEMA heeft het woonwarenhuis een heel nieuwe, limited edition collectie uitgebracht voor kinderen klein en groot! Maar wees wel snel, want op is op. (foto’s: HEMA)Jip & Janneke en hun hondje Takkie zie je terug op verschillende opbergdozen voor de kinderkamer, een onesie voor mama, opbergmanden, een boekje over Takkie en dekbedovertrekken. De limited edition collectie is geheel zwart-wit en straalt die echte Jip & Janneke-sfeer uit.Uiteraard blijft het huidige Jip & Janneke assortiment gewoon bij HEMA beschikbaar. Voor jongens en meisjes klein en groot zijn er bekers, knuffels, haakpakketjes, knutselspulletjes, koffertjes, stempels en nog veel meer verkrijgbaar. En om het feestje helemaal luister bij te zetten trekken we nog een heerlijke fles Jip & Janneke champagne open! Dat deze twee rakkers maar lang op de producten van HEMA mogen prijken!Wist je dat…
…het kopen van Jip & Janneke producten bij HEMA een goed doel steunt? Met iedere aanschaf steun je de projecten van de Fiep Westendorp Foundation. De Fiep Westendorp Foundation steunt vooral projecten voor kinderen die het om wat voor redenen ook moeilijk hebben en wel wat extra geluk kunnen gebruiken.

De Jip & Janneke producten zijn verkrijgbaar in de HEMA winkels en natuurlijk op HEMA.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.