maandag 8 februari 2016

Writing Berries Gedichtenservice

Ieder jaar mag ik met veel plezier verschillende Sinterklaasgedichten schrijven als de Writing Berries Sinterklaasgedichtenservice. Maar ook de rest van het jaar kun je een beroep op mij doen voor een origineel gedicht. Want zeg nu zelf: een wensje op rijm, dat is toch al een cadeautje op zich?


Verschillende gelegenheden
Een gelegenheidsgedicht – waar het Sinterklaasgedicht de meest beroemde vorm van is – is een gedichtje dat een bepaalde gebeurtenis van een mooie omlijsting voorziet. Je kunt bijvoorbeeld een gedicht voor een jubilaris maken, je gevoelens voor een pasgeboren telg in de familie uiten of een gedichtje plaatsen op een rouwkaart. Maar ook een bruiloft, communie of het behalen van een examen kan om een gedicht vragen. Gewoon, omdat je op die manier net wat meer gevoel in je wens kunt leggen. Heb je moeite met het schrijven van een gedicht en wil je dit wel… dan kun je terecht bij de Writing Berries Gedichtenservice. Je krijgt altijd een origineel, uniek gedichtje, dat met liefde is geschreven.

Gedichtjes voor jou
Of je nu een klein gedichtje nodig hebt of een langer verhaal op rijm wilt laten zetten, stuur mij eens vrijblijvend een e-mail: berry.denijs@gmail.com met daarin je verzoek voor een gelegenheidsgedichtje, de gelegenheid en hoe lang het ongeveer moet worden. Uiteraard krijg je van mij een offerte voor het gedicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.