vrijdag 12 februari 2016

Sexy Valentine look

Zondag is het Valentijnsdag, tijd voor rozen, knuffeltjes en misschien wel een romantische date! essence en Catrice hebben beide leuke looks samengesteld, die ideaal zijn voor Valentijnsdag. Welke look past er het beste bij jou? (foto’s: essence en Catrice)


essence inspiratie: Pretty in pink
Of je nu wel of geen date hebt deze Valentijnsdag, met de essence inspiratie krijg je vanzelf vlinders in je buik. De look van essence draait om girly roze. Gebruik geen oogschaduw, maar geef je wimpers een boost met I love extreme crazy volume mascara (in een roze flaconnetje). Je wangen mogen best wel een beetje blozen, daarom gebruik je de lichtroze Silky touch blush 10 Adorable op de appeltjes van je wangen. Op je nagels draag je I love TRENDS nail polish The nudes 07 Hope for Love of The Metals 23 Rock my heart. En je lippen… ja die mogen opvallen met Valentijn. De longlasting lipstick 14 Adorable matt is een rozerode lipstick om te zoenen!Catrice inspiratie: lippen om te zoenen
Wat je ook gaat doen deze Valentijnsdag, zorg ervoor dat je lippen kissproof zijn met de Catrice Ultimate Colour Lipsticks. Je lippen voorzie je in een handomdraai van een verleidelijke kleur, dankzij de hoge concentratie kleurpigmenten. Ook geven de kleuren je lippen een subtiele glans. De must have kleur is 440 Hugs and Hibis-Kisses, maar ook 450 Legend’Berry en 430 Hot ’n Spicy zijn perfecte kleuren voor deze Valentijn.

Catrice en essence zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.