donderdag 25 februari 2016

Op Safari: bezoek bijzonder Namibië met Pride Safaris

De Vakantiebeurs 2016 zou niet compleet zijn, zonder even langs te gaan bij Fanie Terblanche van Pride Safaris uit Zuid-Afrika. Het echtpaar Terblanche is altijd even gastvrij en hebben mooie reizen voor de liefhebber van Zuid-Afrika en omstreken klaar liggen. Je hoeft eigenlijk alleen maar vrij te nemen en te boeken, want de gehele rondreis is tot in de puntjes verzorgd. Een van de reizen waar we op de beurs over gesproken hebben, is die naar het bijzondere Namibië.
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)


Kleurrijk Zuid-Afrika
Als specialist van safari’s in Zuid-Afrika kun je ook van alles verwachten voor je rondreis. Uiteraard ga je op bezoek in de diverse natuurparken, om de Afrikaanse natuur van dichtbij te beleven. Maar ook dorpjes worden aangedaan, lokale markten bezocht en culturele uitstapjes gemaakt. Tijdens je reis kun je namelijk ook wijngaarden bezichtigen of een museum. (foto's: Pride Safaris)Adembenemend Namibië
Een buurland van Zuid-Afrika is Namibië, een land dat je eigenlijk gewoon met eigen ogen gezien moet hebben. Gelukkig kon Fanie mij op de stand alvast een voorproefje geven in de vorm van schitterende kleurenfoto’s van het stoffige, witte landschap. Olifanten vol stof en een weidse omgeving waarvan je niet weet waar je kijken moet… Diep uitgesleten rivierbedden en honderden meters hoge zandduinen dicteren het landschap vol ruige vlakten en woestijnen. Het ziet er uit als een sprookje waar flora en fauna hun eigen draai in hebben gevonden. En daarom kun je met Pride Safaris een combinatiereis boeken waarbij je zowel de mooiste plekjes van Zuid-Afrika als Namibië aan doet. (foto: Pride Safaris)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.